Zadruga

Parovi

Edis Fetić ostavio Draganu Mitar! Grcala u suzama! (VIDEO)

Edis Fetić je ostavio Draganu Mitar, pa joj poručio: Videćemo da li će mi se žena vratiti, to je moja priča! Kad budeš izlazila, ja ću da ti ponesem stvari. Ona grcala u suzama, pa ga upitala: "Što si ušao ovde, da me maltretiraš da me psihički uništiš?"

Edis Fetić ostavio Draganu Mitar! Grcala u suzama! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeEdis Fetić večeras je ostavio Draganu Mitar, te su dugo razgovarali u pabu velelepnog imanja.

"Kad budeš izlazila, ja ću da ti ponesem stvari. Ja ću da ti aplaudiram šta god da kažeš. Ja ću da idem svojim putem. Ja sam potencijal, nisam ja za te besne ribe, pusti ti mene. Da li ću se ja razvoditi, da li ću se vratiti ženi, da li će ona da se vrati meni, to je moja priča. Te priče da sam te izdao, ne lažeš narod, lažeš sebe, dobro znaš da to nije tako" - rekao je Edis.

Dragana je grcala u suzama i nikako nije mogla da se smiri.

"Znaš zašto si ovde, imaš svog Joleta, smiri se, odspavaj, sredi se" - pričao je Fetić.

"Eto to si ti! Najgora Nova godina, najgori rođendan... Slagao si sve što si pričao, pogledaj kako se ponašaš, šta glumiš ovde, ja sam najgora, klošarka." - rekla je Dragana. 

"Ti si najbolja." - konstatovao je on.

"Što si ušao ovde, da me maltretiraš da me psihički uništiš? Je l' ti mene ne voliš." - pitala je ona.

"Draga si mi, sve je ok." - rekao je Fetić.

"Proverite zašto je udarao nos i čelo u volan... Šta si ti meni bio na mom rođendanu" - pitala je Dragana.

"Kombinacija... Nisi me ni pozvala, došao sam sam kao klošar." - rekao je Edo.

"Kao što su meni tvoji poslali mantije. Ti si na konto mene u rijalitiju, na konto mene zarađuješ pare." - urlala je Dragana.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>