Region

Svet

Emotivna ispovest Ivane i Ša: Beba je želja uvek, ne samo za Novu godinu!

Emotivna ispovest Ivane i Ša! Popularni pevač Nenad Aleksić Ša i pored izgrađene karijere, bezbroj hitova i muzičkih spotova koje je snimio sa najatraktivnijim devojkama, u svom privatnom životu neguje i ljubomorno čuva svoj brak sa prelepom Ivanom Aleksić. Beba je želja uvek, ne samo za Novu godinu!

Emotivna ispovest Ivane i Ša: Beba je želja uvek, ne samo za Novu godinu! Screenshoot/InstagramOni se svakodnevno nalaze u žiži javnosti, iako nikada nisu bili izloženi skandaloznim pričama, a sedmoj sili nisu davali prostora za bilo kakva pitanja koja bi poljuljala njihov odnos.

Ono što im ujedno nedostaje iz godine u godinu jeste proširenje porodice, a u emotivnoj ispovesti Ivana i Ša su nam otvorili dušu, pa do detalja ispričali zbog čega se još uvek nisu ostvarili kao roditelji, šta stoji na putu njenoj želji da ostane u drugom stanju, ali i koji je sledeći korak koji će načiniti ukoliko se još naredne godine to ne desi.

Kako je izgledala vaša prva proslava Nove godine?

"Standardno ja na bini. Prvo poželim srećnu Novu godinu gostima kluba, pa ja mogu da čestitam na prvoj pauzi Iki i porodici. I svaku Novu smo dočekali u nekom od klubova u kojima nastupam." - rekao je Nenad.

"To je bio doček 2015. bili smo u Švajcarskoj u jednom klubu. Nisam se setila tačno gde smo bili, moram da priznam da sam pogledala na Instagramu. Neša je standardno na bini, ja sam tu u blizini." - rekla je kroz smeh Ivana.


Da li imate zajedničke želje u ponoć i šta je ono što najčešće želite da ostvarite, a uvek se nešto izjalovi?

"Beba. I to je želja uvek, ne samo za Novu godinu." - bio je emotivan Ša.

"Bebica." - bila još emotivnija Ivana.

Važite za jedan od najskladnijih parova. Koji je recept za srećan brak, posebno kada su dvoje mladih podjednako atraktivni i primećeni u javnosti?

"Kad se nađu srodne duše sve ide lagano, naravno uz to razumevanje - rekao je Ša.

"Ljubav i mnogo razumevanja kao i da razlog za ulazak u brak bude ljubav, a ne nešto drugo." - rekla je Ivana, sa čime se Ša odmah složio.Oko čega se najčešće posvađate i da li ste ikada imali ozbiljan verbalni sukob?

"Nikad oko bitnih stvari, ali oko sitnica uvek, to nam dođe kao ritual "- rekao je Ša.

"Oko svega i svačega. Nemamo isti ukus, pa nam kupovina stvari za kuću ne ide lako." - priznala je Ivana.

Istakli ste da bi najviše voleli da se ostvarite kao roditelji. Zbog čega se to još uvek ne ostvaruje? Svima je poznato da ste skoro deceniju zajedno.

"Zbog mog posla, ja sam kod kuće mesečno 15-tak dana, tako da se dešava da se ne poklopimo sa danima koji su za to potrebni. Zdravi smo, proverili smo sve, ali eto, ne dešava se." - rekao je Ša.

"Još uvek se nismo odlučili da odemo u neku od bolnica specijalizovanih za veštačku oplodnju. Dajemo sebi još godinu dana, pa ćemo onda sigurno otići." - rekla je Ivana.

Da li biste ikada pristali na to da usvojite dete?

"Iskreni da budemo, nismo razgovarali na tu temu, ali kao što kažu - nikad ne reci nikad" - rekao je Nenad.

"Još uvek se nadamo da ćemo dobiti biološko dete. Ako se to ne desi, onda ćemo razgovarati o tome. Ne vidim razlog da ne uradimo to ako se ne desi ono što oboje želimo."- rekla je Ivana.

Šta poklanjate jedno drugom za Novu godinu?

"Ljubav kao i svake godine, mada možda i po 500€" - rekao je kroz smeh Ša.

"Pa pokloni se otvaraju ranije.. "- rekla je Ivana.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>