Zadruga

Parovi

Novogodišnju noć u rijalitiju Zadruga, obeležile tuče! (VIDEO)

Slavlje je počelo sukobom Vladimira Tomovića i Miljane, Marija ošamarila Miljanu, obezbeđenje razdvajalo Miljanu i Zolu, njegove stvari završile u bazenu... Obezbeđenje je moralo da regauje i kada su u pitanju Mlađa i Nina... Novogodinju noć u rijalitiju Zadruga, obeležile tuče i svađe!

Novogodišnju noć u rijalitiju Zadruga, obeležile tuče! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Na samom početku novogodišnje žurke došlo je do žestokog okršaja Miljane Kulić i Vladimira Tomovića i to zbog toga jer je Kulićeva spomenula Tomovićevog pokojnog oca, na koga je on veoma slab. A samo pre nekoliko dana je stala u njegovu odbranu kada je to isto uradila Dalila.

 

Miljana Kulić nije želela da ode iz sobe za rehabilitaciju, dok ne popriča sa Lazarom Čolićem Zolom, ulazila i izlazila mu je iz kreveta, a on je sve vreme pokušavao da je otera. Miljana je u jednom trenutku izašla iz sobe, a pre toga je Zolu uhvatila za glavu, a kada se vratila sela je na njega.

 

Nakon haosa koji je izbio između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, Miljana je odlučila da se osveti svom bivšem dečku.

Prvo mu je uzela stvari iz paba, pa ih je bacila u bazen. Nakon toga je otišla i pokupila svu odeću koju ima, koju je prebacila preko ograde u apartmanu.



Kulićeva je zatim uzela ostatak stvari, spakovala ih u kantu, a zatim pokušala da prebaci njegovu jaknu preko ograde u Rajskom vrtu. Na kraju je otišla do sobe za rehabilitaciju i bacila sve stvari koje je imao u neseseru.

 

Nakon okršaja u sobi za rehabilitaciju koji su imali Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, obezbeđenje je odvelo Miljanu da se smiri, a ona je tražila da je odvedu do apartmana.

Čim je ugledala svoju majku Mariju, Miljana se požalila na Čolića.

Marija Kulić je pobesnela jer je Miljana iskoristila prvu priliku da se vrati Čoliću, pa ju je ošamarila, a zatim i brutalno izvređalo.



"Još više je trebalo, p*čka ti materina majmunska. Šta ćeš ti tamo sa njim? Trebalo je da te ubije, pačavro smrdljiva, ološu jedan. Da li si došla ovde da me brukaš? Još je trebalo da te bije, pačavro." - pričala je Marija, a kada je Miljana ušla u apartman, Kulićka je nastavila da je vređa:

"Idi vrati se da te bije još, smrdlo smrdljiva, g*vno smrdljivo pijano. Idi još da te bije, p*čka ti materina majmunska. Smrdlo smrdliva odvratna." - govorila je Kulićka.

 

Tokom večerašnje novogodišnje žurke, došlo je do svađe između Nine Babić i Mlađana Jovanovića, koji su se ranije u toku noći raspravljali, a Jovanoviće je tada shvati da ga Babićeva ne želi.
 

Luna Đogani ušla u rijaliti Zadruga i napravila haos! (VIDEO)




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>