Zadruga

Parovi

Luna Đogani ušla u rijaliti Zadruga i napravila haos! (VIDEO)

Luna Đogani ušla u rijaliti Zadruga i napravila haos! Zadrugari su bili oduševljeni, njen otac Gagi Đogani odmah briznuo u plač. Luna je potom nastavila da se pozdravlja sa ostalim zadrugarima i uputila im najlepše čestitke. Đoganijeva je dala čak i poklon Marku Janjuševiću Janjušu, a on joj se zahvalio.

Luna Đogani ušla u rijaliti Zadruga i napravila haos! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Luna Đogani je pre nekoliko nedelja raskinula vezu sa Markom Miljkovićem, a Gagi Đogani je želeo da bude siguran da njegova ćerka ne pati, pa ju je ispitivao do detalja razloge njihovog raskida.

"Više nije moglo. Puklo je. Baš smo se borili, hteli smo da uspe. Trudila sam se da ostanemo zajedno, ali ne možeš. Bilo je pritisaka, fanovi su mu slali klipove kako ga ja varam. Ljudi su toliko zli. Mnogo puta smo se razilazili i vraćali jedno drugome. Prvi put želim da budem sama, ne želim više emotivne krahove, umorna sam." - pričala je Luna.
 

Nova godina, niz skandala u rijalitiju! Fetićeva supruga Zilha uputila poruku!


"Posveti se karijeri, ljubav dođe i prođe. Ti ne moraš da imaš dečka sada. Posveti se mami i sestri. Ljubav ne može da se desi sada, ne može na silu. Ja sam sam sedam godina, ne mogu da se zaljubim." - rekao je Gagi.

 

Nakon što su se pozdravile Ermina Pašović je zahtevala od Lune Đogani da porazgovaraju i zakopaju ratne sekire u novoj godini.

Naime, Pašovićeva se izvinila Luni zbog ophođenja prema Gagiju i celoj njenoj porodici, a ona je rešila da joj pređe preko svega.

 

Među pesmama na njenom repertoaru, našao se i hit "Samo se noćas pojavi", koju izvodi grupa "Magla bend".

Podsetimo, Luna je u "Zadruzi 2" tu pesmu tražila od Drveta mudrosti, na dan kada bi bila godišnjica njene veze sa Slobom Radanovićem. Ono što Luna tada nije znala, je da je Sloba bio glas Drveta mudrosti, a Đoganijeva je ovu pesmu često pevala. Pre nego što je zapevala ovu pesmu, Đoganijeva je imala specijalnu najavu.

"Idemo jednu pesmu, koja je obeležila obe moje "Zadruge", moje obe nesrećne ljubavi." - rekla je Luna, pa zapevala.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>