Veliki brat

Parovi

Elmir, Stevan i Zorica tragično su izgubili živote pre 12 godina!

Učesnici Velikog brata, Elmir Kuduzović, Stevan Zečević Zeka i Zorica Lazić  tragično su izgubili živote u saobraćajnoj nesreći pre 12 godina, tačnije 29. decembra 2007. godine, kada su na putu Obrenovac - Šabac,  automobilom sleteli u reku.

Elmir, Stevan i Zorica tragično su izgubili živote pre 12 godina! Screenshoot/Youtube



Učesnici rijalitija "Veliki brat" poginuli su u saobraćajnoj nesreći kada su na putu Obrenovac - Šabac automobilom sleteli u reku Vukodraž. Tada su nas zauvek napustili Stevan Zečević, Zorica Lazić i Elmir Kuduzović.

Sa dva automobila Stevan, Zorica, Elmir, Jelena Žeželj, Tanja Obradović i njena sestra krenuli su na žuruku. Bila je decembarska noć, put klizav. U jednom trenutku, Tanja je pozvala svoje prijatelje da uspore i posle toga ih više nikada nije videla.


 

U automobilu u kom je bilo troje poginulih nalazio se i Vladimir Sarić, koji je trebalo da vozi ove rijaliti učesnike, međutim Elmir je insistirao da on bude za volanom. Preživeo je samo Vladimir.

Ekipa iz drugog automobila se posle deset kilometara, kada je videla da im nema prijatelja, okrenula i vratila nazad kod mesta Ušće, gde se nesreća i dogodila. Videli su mladića kako leži na obali. To je bio Vladimir.

Kada je videla šta se desilo, Tanja je pokušala da skoči u ledenu vodu kako bi im pomogla, ali su je prisutni sprečili. Tanja i Jelena su od tuge i šoka pale u nesvest.

Policija i vatrogasci su više od sva sata vadili vozilo i tela stradalih iz reke.

Vest se proširila neverovatnom brzinom, a produkcijska kuća "Emoušn" prekinula je emitiovanje "Velikog brata" pre nego što je bio planiran kraj.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>