Region

Svet

Toma Panić: Sve je u redu sa Nadeždom, kod kuće je! Priča je napumpana!

Toma Panić o Nadeždinom i bebinom zdravstvenom stanju. Sve je u redu sa Nadeždom, izašla je iz bolnice i kod kuće je! Priča je napumpana! Ovo su svi detalji!

Toma Panić: Sve je u redu sa Nadeždom, kod kuće je! Priča je napumpana! Screenshoot/InstagramNadežda Biljić pre nekoliko dana ležala je u bolnici zbog komplikacija u trudnoći. Kako se dalje navodi, tom prilikom rekla je da ona mora u bolnicu zbog toga što je beba nisko i kako bi sve bilo u redu - neophodno je da se prati njeno stanje.

Tom prilikom se, takođe, osvrnula i na probleme sa novcem koje imaju ona i njen dečko Toma Panić. Ona je potvrdila da imaju izvesnih novčanih problema, ali da situacija nije ozbiljna i da se ne nalaze u ništa drugačijem položaju od drugih mladih parova koji započinju zajednički život.

"Sve je u redu sa Nadeždom, izašla je i kod kuće je, ta priča oko bolnice je malo napumpana. Sve je u redu, samo smo malo bili pod stresom zbog obaveza, posla, a stižu i praznici pa se puno radi, ali mi uspešno guramo i mislimo na našu budućnost", objasnio je Panić.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srbija Danas

Povezane vesti:


>