Zadruga

Parovi

Zadrugari oštro osudili Dalilu: Pogana si, odvratna si! Zato nikad nećeš imati dece!

Svi zadrugari ostali su zgoženi kada su čuli kako je Dalila Dragojević u toku noći u emisiji ,,Igra istine" činila sve kako bi Vladimira Tomovića dovela do ludila, pa je tako u nekoliko navrata spominjala njegovog pokojnog oca. Ovo je pogodilo sve takmičare, niko nije ostao ravnodušan! Zadrugari oštro osudili Dalilu! Pogana si, odvratna si! Zato nikad nećeš imati dece- vikala je Miljana Kulić.

Zadrugari oštro osudili Dalilu: Pogana si, odvratna si! Zato nikad nećeš imati dece! Screenshoot/Youtube



Svi zadrugari ostali su zgoženi kada su čuli kako je Dalila Dragojević u toku noći u emisiji ,,Igra istine" činila sve kako bi Vladimira Tomovića dovela do ludila, pa je tako u nekoliko navrata spominjala njegovog pokojnog oca.

Kap koja je prelila čašu bila je njen pokušaj da Vladimiru nabaci osećaj krivice.

"Ti si jedno go*no smrdljivo! Pogana si, odvratna si! Zato nikad nećeš imati dece zbog svojih grehova, ološu od žene! Sram te bilo, ku*vo!" - rekla je Miljana.

"Bravo, opet me pljuni!" - rekla je Dalila.

"Otac mu je umro pre 6 meseci, a ti si odlično znala na šta aludiraš, go*no jedno smrdljivo!" - rekla je Miljana.

"Nije u redu to što si rekla! Spomenula si mu namerno oca, mogla si šta god da mu kažeš!"

"I on je meni dirao oca, svako voli svog oca! Prvi je večeras krenuo, nazvao me ljigom i to je to!" - rekla je Dalila.




 

Ona mu je još jednom napomenula da njegov otac nije doživeo da se Vladimir stara o njemu, što je njega povredilo, pa je u naletu besa pokušao da je udari. Obezbeđenje je odmah odreagovalo, pa je jedva pokušalo da spreči fizički okršaj.

On je briznuo u plač od tuge, pa je napustio Belu kuću sa namerom da napusti Zadrugu zauvek i vrati se svojoj porodici, jer ovaj pritisak koji je dobio od strane Dalile nije mogao da podnese.

 

Svi zadrugari su učinili sve kako bi sprečili Vladimira Tomovića da pobegne iz Zadruge, a ono što će zasigurno privući pažnju svih je to što je i Edis Fetić među prvima potrčao i kroz suze posmatrao svog suparnika kako se guši u suzama.

On se pridružio takmičarima koji vole Tomovića i saosećao se sa njegovim bolom, a onda je izgovorio nešto što je u tom momentu oduševilo sve prisutne.

"Biće sve u redu, brate." - rekao je Edis.

On nije želeo da se nameće dok su uz Vladimira stajali njegovi bliski ljudi iz Bele kuće, pa se ubrzo povukao.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>