Style

Ljubav & Sex

Veliki godišnji horoskop! Riba i Bik u 2020. godini!

Ribe u ovoj godini očekujete puno nove energije, novih događaja i novih emotivnih zadovoljstava koji dolaze od ovog područja vašeg života. Bikovi ovo je još jedna godina izgradnje za vas, gde vaši napori koje ulažete pokazuju solidne i vidljive efekte u vašem životu. Veliki godišnji horoskop! Riba i Bik u 2020. godini!

Veliki godišnji horoskop! Riba i Bik u 2020. godini! Svet PlusRIBA

Ribe su vrlo intuitivne, osetljive i romantične. Jako su emotivne i popustljive, zapletene u svoja osećanja, i nerealne kada se zaljube. Najbolje plivaju kroz razne životne nedaće i probleme, prebrode i najgore krize, ponekad i bez traga.

 

Na neki način prihvataju neminovnost i to, spolja gledano vrlo često, kao prepuštanje sudbini. Ribe dobro znaju da isforsirana stvar nema onu vrednost kao ono što se spontano desi.

 

Bogatstvo koje vam je ove godine na raspolaganju jeste onaj pravi odnos koji možete uspostaviti sami sa sobom - veza koja uspostavlja vaš jedinstveni i nezavisni identitet i kako to sve možete iskoristiti upijajući i znanje i razumevanje. Ovo je godina kada treba da naučite da se radujete i uživate u tome.
 

Intuicija i mašta su jake i moćne u ovom periodu i nadahnjuju vas za mnoge vaše ciljeve i projekte. Sanjate svoje snove bez straha od ismejavanja ili neuspeha i dopuštajući im da poboljšaju vaš život, pomoći ćete sebi da uđete u stvarnost koja postoji oko vas i da naučite kako da iskoristite obe strane života da biste obeležili i pronašli svoj uspeh.

 

Promena stiže i u oblasti ljubavi i pomaže vam da definišete svoj kurs za budućnost. Pristupite svom unutrašnjem detetu i dopustite mu da se igra. 

 

Posao i karijera


Rad će vas inspirisati da više napredujete ove 2020. godine. Koristite svoje prirodne veštine i talente da se istaknete na poslu. Ako vaš trenutni posao ne dozvoljava da koristite vaše veštine, znanje i talenat, 2020. bi možda mogla biti prilika da pokušate naći posao u kojem ste zaista dobri. Najbolje rezultate ćete dobiti kada radite na poslu uz maksimalno uživanje i minimalni pritisak.

 

Ove godine se verovatno nećete mnogo fokusirati na novac, što bi moglo uzrokovati finansijske probleme u ovoj godini. Dajte sve od sebe da ove godine izbegnete neozbiljne kupovine koje vam nisu potrebne.

 

Čeznete za slobodom i novim poduhvatima u svom poslu i karijeri. Ovo je godina kada to možete dobiti. U 2020. godini bićete spremniji da rizikujete i otkrićete da će vaš posao po vašem vlastitom izboru doneti ovaj put još veće zadovoljstvo. To će imati veće značenje za vas. 

Poslednje tri godine nisu bile sve tako ugodne za vas. Uživaćete u 2020. godini posebno nakon proleća kada novi poduhvati poprime oblik sasvim drugačiji na od onog na koji ste navikli. Izaćićete iz vaše komforne i sigurne zone, a da ćete se pritom tamo udobno osećati. Posvećeni rad je veoma važna ključna reč za vas u ovoj godini.

 

Vaš rad će doneti nagradu i napredak a ne bilo kakav izazov i to sve do pomračenja na proleće. Kad se to dogodi ove godine, svi gubici će se brzo pretvoriti u dobit, kao što ćete i vi restrukturirati vaše finansijske poslove, svoje finansijske strategije, pa čak i svoje finansijske filozofije.
 

Pavle Globa, najpoznatiji astrolog: Veliki novac u januaru za tri znaka zodijaka! 

Možda nećete videti promene u vama samima, ali drugi hoće i oni će biti privučeni ka vama, što će izgledati kao da je sreća stigla do vas sa obiljem mogućnosti, novih, drugačijih i avanturističkih. Vi ćete pravite ozbiljne finansijske planove, ali budite otvoreniji za nove načine. Verovatno nećete igrati na sigurno 2020. godine, zato dobro pripazite šta i kako radite.

 

Ljubav

 
Ove godine vaši odnosi će biti bolji nego što su bili u prethodnim godinama. Vaš društveni život će procvetati u 2020. godini. Ako ste već u vezi, onda će stvari postati još slađe. Što ste optimističniji u svom društvenom životu, to ćete više novih i divnih ljudi moći da privučete i da steknete puno novih prijatelja.


Ako ste sami, verovatno ćete upoznati novu ljubav ili dve 2020. godine. Takođe ćete biti pozvani na više raznih događaja ove godine. Nemojte da se plašite da izrazite svoje istinsko ja, čak i kada ste negde u javnosti. Ne osećajte se krivim zbog sebe, samo imajte prijatelje koji vas prihvataju takve kakvi jeste.

 

Odnosi vam nisu visoki prioritet u ovoj godini. Prepustite se učenju i naučite da izbegavate one veze koje vam ništa ne donose. Bićete skloni razmišljanju o tome šta treba raditi, a šta ne i bićete voljni da napustite one koji ispunjavaju vaša očekivanjae ili su destruktivni. Ako ste u braku, težićete da ostanete u braku. Ako ste sami, težićete da tako i ostane. Ovo je godina više posvećena vama samima, nego vašim intimnim odnosima. Ovo nije godina u kojoj ćete otkriti vašu srodnu dušu, osim ako je već imate.

 

Zdravlje


Riba će možda utvrditi da ove godine imaju više energije. Možda ćete primetiti i da neke od vaših najgorih navika utiču na vaš život. Vreme je da počnete bolje voditi računa o sebi. Savet vam je započnite vežbanje i da prestanite sa svojim lošim navikama. Ne sumnjajte u sebe i budite uporni u tim nastojanjima. Zdravstveni problemi mogu da se pojave ove godine.

 

Taman kada se osećate nezadrživo u karijeri i životu, nešto uzima cenu u vašem zdravlju. Međutim, vi ćete biti otvoreniji da uradite stvari koje su potrebne da bi se zdravlje vratilo u red i to ćete brzo učiniti početkom leta. To će biti trajna promena vašeg fokusa na hranu, način ishrane, vežbanje i održavanje zdravlja.

Dvomesečna smetnja u proleće, koja neće biti ozbiljne prirode, dovodi do trajnih promena. Vi ćete takođe naići na promene emocionalne prirode i dostićete neke više duhovne nivoe i ravni, što će kod vas smanjiti stres, donoseći dugo traženi mir, zadovoljstvo i radost. Ova 2020. godina donosi vam neprestane avanture i zabavu i želite da vam bude ugodno na svim nivoima.

 

Početak godine vrši uticaj na vaš posao i karijeru i doći će do promena kako ćete obavljati svoj posao. Prepustite se toku i budite spremni da prihvatite potrebe za promenom navika da bi se prihvatila budućnost.

 

Ostatak godine donosi najjaču promenu u carstvu ljubavi, romantike i dece. Verovatno će biti novih ljudi, novih snova i novih kreativnih poduhvata na vašem putu. Ovo vas priprema da poboljšate i osnažite svoju sposobnost da uđete u neku romasu.

 

Zavodljivi ste i morate biti oprezni da vas ne zavede vlastita kamuflaža. Dakle, vaš život je nadahnut ili konfuzan.

 

Osetljivost koju posedujete i vaša sposobnost da budete sa ljudima, nagoveštava isceljujući, psihički i umetnički talenat. Raditi iza kulisa, pomažući ljudima, isto vam odgovara kao i razvijanje vašeg umetničkog talenta. Za vas su ples i kretanje odlični oblici samoizražavanja, kao i poezija i fotografija.

 

Vaš kontakt sa nesvesnim daje vam vizionarski i sanjiv kvalitet koji treba bude iskorišćen. Neophodno je da posvetite sebe vašim snovima. Da biste ispunili ove ideale, potrebna vam je podrška istomišljenika. Posvećenost vašim snovima i vizijama čine vaš život pravim rajem, a nedostatak toga paklom. Voda ima lekovito i umirujuće dejstvo na vas. Zato se tako lepo osećate u njenoj blizini. More, jezera, potok, pa čak i običan bazen sa vodom su ono što vas osvežava, raduje, smiruje i ulepšava vam život.

 

U 2020. godini Pluton razvija pesimističku stranu i strah od neuspeha u vezama kod Riba. Ribe su izuzetno predisponirane za sanjarenje, a često će im to biti nedostatak jer žive u utopijskom svetu. Oni su posvećeni i ljubazni, ali mogu reagovati izuzetno agresivno ako otkriju da su prevareni. U ljubavi, uvek uzimaju u obzir određena uverenja i ne pristaju na kompromise.

 

Ova 2020. godina može zavas biti velika ili dosadna. Sve to zavisi od toga kako vidite sebe. Ako vam prija to ko ste i šta ste, ako vam je dobro i udobno ma gde da se nalazite ili sa kim ste, 2020. godina će sigurno biti uzbudljiva godina za vas. Zvezde vam kažu da ako pokušate da sakrijete svoju pravu ličnost, onda ova godina neće biti jako zabavna. Nikad se ne bojte biti to što jeste. Ako delujete impulsivno, izlečite sebe od toga. Ako živite u skladu sa vašim željama i ako budete sa ljudima koji brinu o vama, trebalo bi da imate sjajnu godinu.

 

Retrogradni Jupiter će vam omogućiti da ispravite preterivanja i razdor u vašoj percepciji ili viziji u vezi posla, uspeha, samopotvrđivanja i sudbine.

Uticaj retrogradnog Merkura na Ribe je da, kad je neko rođen u znaku Riba, već je pomalo dramatičan, ali kada je Merkur retrogradan, vaša impulsivnost može eksplodirati. Zato pripazite i pamet u glavu. Merkur će u 2020. biti retrogradan:

 

■ 18. Februar 2020. (Vodolija) – 9. Mart 2020. (Ribe)
■ 19. Jun 2020. (Blizanci) – 11. Juli 2020. (Rak)
■ 16. Oktobar 2020. (Vaga) – 2. Novembar 2020. (Škorpija)

 

Svaka emocija koju ste do sada blokirali će se pojaviti i isplivati na površinu, što za ljude oko vas može biti porazno jer će se osećati napadnuti, iako možda imate dobre razloge da budete ljuti i uznemireni i da tako reagujete.

 

U ovom periodu važno je shvatiti važnost načina na koji formulišemo svoje mišljenje i kako izražavamo svoja osećanja. Bolje je dvaput razmisliti pre nego što bilo šta kažete i to neka vam je stalno na umu.

 

Neptun će biti retrogradan u Ribama između 23. juna i 29. novembra 2020. godine. Za to vreme, od vas se traži da se više fokusirate na svoje sopstveno unutrašnje biće, na vaš lični nivo, ali svi ćemo proći kroz isti proces ponovne kalibracije za veće ciljeve na kolektivnom nivou.

 

Retrogradni Neptun u Ribama, u najosetljivijem znaku, predstavlja ponovno povezivanje sa našim ekstrasenzornim kapacitetima. Naša vidovitost se aktivira, a mi postajemo energetski prijemčivi.

 

Za Ribe će tranzit Urana u Biku doneti potpuno nove načine komunikacije, koji im se može činiti zastrašujućim. Međutim, ako verujete svom srcu i unutrašnjem glasu, uvek ćete biti saslušani od drugih. Nije preporučljivo da ćutite i bilo bi pametno da izađete iz svoje zone komfora. Sada je vreme da jasno govorite i pustite ljude da vas bolje upoznaju.

 

S retrogradnim Marsom, uslediće period kada će Ribe osećati potrebu za izolacijom i samoćom, meditacijom i introspekcijom, dok je je Mars retrogradan u kući podsvesti.

 

U isto vreme, Ribama se savetuje da posebnu pažnju obrate na svoje zdravlje i na svoj profesionalni sektor, da razmotre svoje postojeće uslove i da se ne opterećuju previše sa nekim manje neprijatnim situacijama koje se mogu javiti na poslu. Ribe imaju malo energije u radu sa svakodnevnim zadacima.

 

Horoskop mesec po mesec

 

■ Ribe Januar 2020: Januar 2020. godine biće osetljiv mesec za Ribe. Morate da povratite energiju uz pravilno opuštanje i meditaciju.

■ Ribe Februar 2020: Februar 2020. je mesec promena i trebali biste biti spremni da se suočite sa njima.

■ Ribe Mart 2020: Mart 2020. biće kreativan mesec kada ćete imati priliku da radite na svojim veštinama.

■ Ribe April 2020: April 2020. godine bit će emocionalan i delikatan mesec za Ribe. Ne osećajte se povređenim zbog ponašanja ljudi.

■ Ribe Maj 2020: Maj 2020. biće mesec napornog rada. Ne tražite prečice jer one vam neće pomoći na duge staze.

■ Ribe Jun 2020: Juni 2020. godine je mesec kada ćete morati da usporite. Bolje je sagledati situaciju nego voditi izgubljenu bitku.

■ Ribe Jul 2020: Juli 2020. godine biće naporan mesec za Ribe. I finansije mogu biti slabe.

■ Ribe Avgust 2020: Avgust 2020. će vas ostaviti sa nekim sumnjama oko svega što se događa oko vas. Ali vi ćete prevazići sve izazove.

■ Ribe Septembar 2020: Septembar 2020. godine dolazi sa dosta aktivnosti. Samo radite one stvari za koje mislite da ih možete kompletno završiti a ne da sve ostavite na pola urađeno.

■ Ribe Oktobar 2020: Oktobar 2020. je vreme kada trebate dobro razmisliti pre nego što preduzmete bilo kakvu akciju.

■ Ribe Novembar 2020: Novembar 2020. je pozitivan mesec kada ćete moći da vizualizujete ono što želite od života.

■ Ribe Decembar 2020: Decembar 2020. sa sobom donosi puno nerešenih pitanja na koja samo vi možete odgovoriti.
 

Astrolozi su sigurni: Škorpija će naučiti jednu lekciju do kraja 2019. godine!

BIK

Bik je uglavnom srdačan i ljubazan. Za ovaj znak Zodijaka je karakteristično da duboko brine o drugim ljudima, ali isto tako brine o njihovom napredovanju.

 

Bikovi će naporno raditi da bi ostvarili svoje ciljeve, i ostvariće ih jer su izuzetno ambiciozni ljudi. Ponekad mogu da postanu posebno ljubomorni i tvrdoglavi, ali ko to nije imalo ljubomoran i tvrdoglav, svi su na svoj način.

 

Ove osobine Bika pomoći će u oblikovanju promena koje će napraviti tokom ove godine. Kako godina ide dalje, možete da se osvrnete i tačno vidite koliko je toga sagrađeno u vašem životu.


Krajem marta do početka maja unesite puno dodatne energije u vaše neposredno okruženje, jer Mars brzo napreduje dovodeći svrhu i energiju vašim ciljevima. Iskoristite ovaj period tako što ćete gledati napred koristeći mogućnosti koje vam se otvaraju. Zvezde vas i dalje ohrabruju, posebno u području posla i karijere i nemojte biti toliko utvrđeni u svojim načinima i namerama da vam prođe nešto vredno i korisno samo zato što odbijate da se pokrenete.

 

Vaše finansije bi se mogle značajno poboljšati u 2020. godini. Možda ćete se osećati mnogo stabilnije i sigurnije u oblasti finansija i novca. Neko veliko povećanje nije verovatno, ali primena discipline u oblastima rada sa više organizovanim i razvijenijim planom će rezultovati finansijskom sigurnošću i stabilnošću.

 

Rešavanje nekog dugoročnog duga na ovaj način biće moguće ove godine, kao i moguće je restrukturiranje novčanih pitanja.

 

Ono što ste započeli još 2005. godine oko štednje i sigurnosti nastaviće se i ove i postaće još lakše.

 

Oko vremena pomračenja Meseca u proleće možda ćete naići na neke poteškoće u oblastima vašeg rada i karijere. Imaćete koristi od promene svoje svakodnevne rutine, ali vi želite da se borite protiv nje. Ne borite se protiv toga, to će biti dobro za dugoročne promene. Otkrićete da imate puno energije i uživaćete u većoj količini uspeha nego prethodnih godina.

 

Proleće vam donosi promene. To će vam dobro doći jer prošlost nije baš bila konstruktivna. Moguće je da će se pojaviti prilika za neki hobi ili honorarni posao kao značajan izvor zarade ako spojite svoju strast, interesovanje, veštine i vreme da tome date značajnije mesto u vašem životu.

 

Možda ćete uočiti da će vam želja tokom letnjih meseci biti promena posla u nešto što će za vas biti mnogo uzbudljivije. To se može dogoditi iznenada i vi ćete jednostavno želeti da se zaštitite od sopstvenih impulsivnih odluka.

Iako možda ne želite da razmišljate o prošloj godini, sigurno će ona uticati na vaše finansije ove godine.

 

Pokušajte da popravite štetu koju ste napravili prošle godine pre nego što budete morali da popravljate stvari ove godine, posebno tokom retrogradnog Merkura u 2020. godini, a to će biti:

 

18. Februar 2020. (Vodolija) – 9. Mart 2020. (Ribe)
19. Jun 2020. (Blizanci) – 11. Juli 2020. (Rak)
16. Oktobar 2020. (Vaga) – 2. Novembar 2020. (Škorpija)Ljubav


U 2020. godini zvezde govore da će se vaš ljubavni život ove godine stabilizovati. Naći ćete harmoniju i sa sobom kao i sa partnerom u ovoj godini. Ova godina je pravo vreme da saznate šta god želite od svog odnosa. Iako se možda ne osećate ugodno vi unosite promene u vaš odnos, ali to će vam pomoći na duži rok.

 

Ove godine će biti više manjih suptilnijih promena nego onih velikih. Ako ste sami i niste u vezi, možda je ovo pravo vreme da poradite malo na vašim romantičnim veštinama. Šarmantan stav i prijatno raspoloženje može vas odvesti daleko.


Možete sebi da pomognete na mnogo jednostavniji način, koji vam neće biti previše naporan. Najmanje stvari mogu napraviti najveće promene u mnogim vezama. Ne morate se čuditi ako Bik stane na ludi u 2020. ili ako Bik u 2020. godini dobije dete!

 

Pokušajte da ostavite po strani neke dosadne svakodnevne rutinske aktivnosti i menjajte ih za neke nove i uzbudljive stvari koje će začiniti vašu vezu. Takođe, važno je da ojačate svoje veze sa prijateljima i porodicom. Nemojte biti previše impulsivni, budite fini.

 

U 2020. godini moguće je da će vaši odnosi preći iz faze sitnog razgovora u mnogo dublju i intenzivniju interakciju. Imaćete dublju i zadovoljniju vezu ove godine, posebno kod onih koji su malo stariji od vas. Imaćete veći osećaj sopstvene vrednosti, samopouzdanja i podrške koji će imati smisla u svim vašim odnosima.

 

Ako niste pronašli srodnu dušu, možda je ovo prava godina za to! Ali, čuvajte se ljutnje i impulsivnosti u jesen, posebno u oktobru.

 
 

Zdravlje


Kao što ćete morati da vredno radite da biste upravljali svojim vremenom i novcem, takođe, upravljanjanje vašim zdravljem ove godine biće takođe važno. Pokušajte da pokrenete neku naviku vežbanja i da imate uravnoteženu ishranu.

 

Ove godine Bikovi će verovatno biti zauzeti i malo zbunjeni šta bi to trebalo učiniti da bi ova godina bila što bolja. Trebalo bi da pokušate da se poboljšate ove godine. 2020. godine će vam biti lakše da razvijete neke korisne rutine povodom vašeg zdravlja. 

 

Biće vam lakše od proleća do kraja godine. Ako budete imali predanosti i upornosti, biće vam lakše. Razvijanje svakodnevnog režima zdravog ponašanja biće moguće i moći ćete da popravite sve ono što ne radi. Održavanje vaše idealne težine biće glavni izazov ove godine za vas, ali imate potrebnu snagu koja će vam pomoći u disciplini koja je potrebna da biste je održali. U 2020. godini biće vam potrebno sve zdravlje i izdrzljivost koju imate jer je ovo godina gde treba da pokupite žetvu koju ste prethodno sejali.


Zvezde vam ove 2020. godine predviđaju da ćete morati posebno da se ponašate profesionalno ako želite da uspete. Bićete dosta zauzeti i ovo je sjajno ako imate svoje preduzeće, ali to može biti i stresno za vas.

2020. godini vaši prijatelji i porodica biće uvek tu da vam pomognu.

 

Budite zauzeti dok ste na poslu, ali opustite se kad dođete kući. Provedite svoje vreme radeći stvari koje volite i imaćete prelepu godinu!Vaša sudbina je da se bavite stvarima fizičke prirode, nekretninama, poljoprivredom, hranom, umetnosti i zanatstvom. Smisao vašeg života je da steknete finansijsku i emotivnost sigurnost. Da, istina je, vi ste materijalista. To se pokazuje kroz vaše stvari, odeću ... Ono što posedujete je pokazatelj vaše ličnosti i odražava vaš ukus i stil. Morate naučiti da razvijate svoj sopstveni sistem vrednosti i koristite ga. Birajte ono što volite da jedete ili kupujete i naučiti kad je dovoljno. Dobri ste u kuvanju i umetnosti. Zato iskoristite ovo, jer može da vam pomogne u zarađivanju za život.

 

Za Bikove ova 2020. godina biće savršena godina za ljubav, dom i porodicu. Jupiter će u kombinaciji s Plutonom doneti značajne dobitke. Ovi dobici se mogu odnositi na poklone, novac, nasledstvo ili sveobuhvatniju perspektivu o razlozima koji su vas omeli u 2019. godini, Jupiterovim prolaskom kroz znak Škorpiona.

 

Ovog puta, Jupiter utiče na vas u odnosu na druge ljude i vašeg partnera, na intimu i transformaciju, tako da biste trebali očekivati važne životne projekte u ovim oblastima.

 

Do 20. decembra Jupiter će biti pored Saturna i zajedno će doneti prosperitet, ali i primoraće vas da ove 2020. godine donosite važne odluke, posebno finansijske prirode. Pod dirigentskom palicom Venere, boginje ljubavi, Bik obično potpuno uživa u vezama za jednu noć i često menja partnere - naročito u mladosti pre nego što se venča i otkrije komfor porodičnog života. Venera, vaša vladajuća planeta, u retrogradnom kretanju kroz kuću braka, energija je koja može da pojača sve vrste problema u bračnom odnosu, a sve može početi od činjenice da partner želi da uloži novac u nešto što vi mislite da trenutno nije korisno. Od ovog trenutka stvari će se poremetiti i vodiće svađama, možda čak i mogućem raskidu veze.

 

Uran će biti retrogradan u Biku između 12. avgusta 2019 - 11. januara 2020. i 15. avgusta 2020. - 1. januara 2021. godine. Uran nije bio retrogradan u Biku poslednjih 80 godina, a neki, bolje reći i mnogi, pošto se radi o velikom broju godina, u stvari i ne znaju kako se ta energija oseća. Ako je Uran u direktnom kretanju najupornija planeta zbog svojih uticaja na nas, očigledno je da retrogradan Uran neće biti ništa manje uticajan.

Sa Uranom u vašem znaku prošle godine, promenio se vaš identitet i ceo život i brzo se menja, a takođe i vaša karijera, planovi i ljubavni život. Vaša vizija budućnosti je radikalno drugačija nego ranije i možete doživeti promene koje izgledaju zastrašujuće samo zato što su nepoznate, ali to će doneti trenutke pune entuzijazma. Imate veru da je sve u vašu korist, zato budite otvoreni za sve mogućnosti. U septembru počinje produktivni period koji će doneti uspeh i mnoga dostignuća za Bika. Opterećenje na radu biće veće, ali vi mu pristupate puni entuzijazma. Osećate se ohrabreni pojavljivanjem mnogobrojnih prilika, stimulativnih zadataka i činjenicom da imate više autonomije u radu.

 

Promene će se dešavati najpre iznutra, a potom i izvana u vezi sa vašim domom. Stvari iz vašeg javnog života će se polako smirivati. Rutine u životu se vraćaju na svoje mesto vašom upornošću koje inače nikad ne nedostaje, kao i unutrašnjim naporima. Na vidiku su kratka putovanja koja mogu igrati važnu ulogu u vašoj budućnosti, razgovorima i komunikaciji u narednoj godini.

 

Prigrlite ono što je izgrađeno i podelite radost koju otkrijete sa svima što više možete. Jupiter je sada u dobrim odnosima sa Saturnom. Stoga se profesionalna situacija Bika konsoliduje, materijalna situacija se stabiliše, a finansijska inicijativa je profitabilnija. Oktobar i novembar dovešće Bikovima vidljiv oporavak u smislu saradnje i ugovora, novih saveza i pobede u raznim takmičenjima i borbi protiv konkurencije. Decembar obećava povećane šanse za napredovanje i priznanja.


HOROSKOP MESEC PO MESEC

■ Bik Januar 2020: Januar 2020. godine je vremee kada BIkovi trebaju biti oprezni po pitanju svog zdravlja.

■ Bik Februar 2020: Februara 2020. godine potrebno je imati strpljenja kako prema ličnom tako i profesionalnom životu.

■ Bik Mart 2020: U martu 2020. će doći do poboljšanja finansija i vašeg kapitala.

■ Bik April 2020: April 2020. godine biće potrošen na poboljšanje izgleda za vaše poslovanje i karijeru. Porodica će biti u drugom planu.

■ Bik Maj 2020: Maj 2020. je povoljan mesec za putovanja i finansijske dobiti.

■ Bik Jun 2020: Juni 2020. će doći sa odličnim zdravljem i novim mogućnostima za Bikove.

■ Bik Juli 2020: Juli 2020. je dobar mesec da nastavite sa novostečenim znanjem i veštinama kao i da razvijete svoje šanse za prelazak na bolji posao.

■ Bik Avgust 2020: Avgusta 2020. imaćete mogućnost dobijanja novca iz neočekivanih izvora.

■ Bik Septembar 2020: Septembar 2020. biće idealan mesec koji ćete provesti sa prijateljima i porodicom.

■ Bik Oktobar 2020: Oktobar 2020. je period kada će ljudi koji su se ogrešili o vas morati da snose posledice za to.

■ Bik Novembar 2020: Novembar 2020. je vreme za nove početke. Bićete blagoslovljeni srećom i veseljem.

■ Bik Decembar 2020: Decembar 2020. je pravo vreme za uživanje i odlazak na dugi odmor sa vašim voljenima.

Viber

Autor: O.J
Izvor: conopljanews.net


>