Style

Ljubav

Astrolozi su sigurni: Škorpija će naučiti jednu lekciju do kraja 2019. godine!

Velike stvari ih čekaju u 2020. godini! Škorpija će naučiti jednu lekciju do kraja 2019. godine! Ovi predstavnici zodijaka mogu da nose svoj bol mesecima i godinama. Iz tog razloga, Škorpije se smatraju jednim od najosvetoljubljivih predstavnika zodijaka. 

Astrolozi su sigurni: Škorpija će naučiti jednu lekciju do kraja 2019. godine! Svet Plus



Škorpija gotovo uvek pokušava da sakrije tugu tako što posećuje svaku žurku i što pristustvuje svakoj mogućoj zabavi. Ako predstavnici ovog znaka veruju da mogu zaboraviti ljubav koja im je slomila srce, grdno se varaju - jer tako nešto je nemoguće. 


Za zaceljivanje rana na duši, potrebno je mnogo vremena, a upravo ovu lekciju će Škorpija da nauči do kraja 2019. godine. Shvatite da bol ne možete umiriti za samo nekoliko dana. 


Škorpijama je obično potrebno mnogo vremena da se oporave. Ovi predstavnici zodijaka mogu da nose svoj bol mesecima i godinama. Iz tog razloga, Škorpije se smatraju jednim od najosvetoljubljivih predstavnika zodijaka. 
 

Mesečni horoskop za januar 2020: Detaljan putokaz zvezda!

Godišnji horoskop za 2020. godinu! JARAC i STRELAC!

Veliki godišnji horoskop! LAV i BLIZANAC u 2020. godini!





 
Bez obzira što imaju jaku želju za osvetom, kada dođe do realizacije osvete, razum prevlada.

Naravno, Škorpije ne mogu zaboraviti ono loše koje im je nanela najmilija osoba, jer oni ne shvataju pojam opraštanja izdajstva. 


Škropija će odmah, lako odbaciti voljenu osobu ako je uhvati u izdaji, ali niko neće znati koliko je teško i koliko pati jedna Škorpija.


Ali ne očajavajte: astrolozi predviđaju novu veliku ljubav i to uoči 2020. godine!


Šta da radite na kraju 2019. godine?


Najvažnije da stvari i fotografije koje vas podsećaju na bivšu ljubav izbrišete i izbacite iz stana. Takođe je bitno izbaciti nepotrebne stvari iz stana. To će u Novoj godini doneti mir i prijatan život bez tužnih misli.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>