Region

Svet

Neda Ukraden među kandidatima za Beoviziju! Bomba!

Konkurs za Pesmu Evrovizije završen je 9. decembra, a među kandidatima za Beoviziju  se, kako "Kurir" piše, našla i  Neda Ukraden. Za mene je to odlična promocija za pemu "Bomba" - kaže pevačica.

Neda Ukraden među kandidatima za Beoviziju! Bomba! Screenshoot/Instagram



Na konkurs je prijavljeno 90 kompozicija, znatno više nego prošle godine. Selekciona komisija, koju su činili muzički urednici Javnog servisa, preslušala je sve pristigle numere.

Nedina kompozicija je ostavila sjajan utisak i, prema rečima našeg izvora, ima najveće šanse za trijumf na Beoviziji, čiji datum održavanja će uskoro biti objavljen.

"Oduševljena sam. Izbacila sam tri nove pesme. Jedna od njih je bila zgodna za promociju na takvoj manifestaciji. Ja sam neko ko voli svaku vrstu izazova. Prvo, to me veseli, nemam neke pretenzije, ali pesma je atraktivna. Za mene je to odlična promocija 'Bombe', kako se numera zove, a sve ostalo što ide uz to je bonus", rekla je Neda za "Kurir".

"Upravo sam krenula u Rumuniju, gde imam dva koncerta, a s obzirom na to da me i publika u Rumuniji i Bugarskoj voli, sigurna sam da će mi ove dve zemlje dati najveći broj glasova", poručila je Neda Ukraden.

Prema uslovima konkursa, kompozicija ne sme da traje duže od tri minuta, a izvođači ne mogu da budu mlađi od 16 godina.

Podsetimo 65. takmičenje Pesma Evrovizije održava se 12, 14 i 16. maja 2020. godine u Ahoj areni u holandskom gradu Roterdamu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>