Lepota

Ljubav

Frizura Džej Lo oduševila dame! Latino lokne za Novu godinu!

Biće ovo inspiracija za mnoge frizere! Frizura Džej Lo oduševila dame! Latino lokne na šatiranoj kosi za Novu godinu! Krisa su zbog fotografije Džej Lo sa novom frizurom, koju je objavio na svom Instagram profilu, fanovi zamolili da podeli sa njima tutorijal, a on je dao zanimljivu ponudu!

Frizura Džej Lo oduševila dame! Latino lokne za Novu godinu! Screenshoot/Instagram



Latino divi zaštitni znak godinama je bila duga ravna kosa u nijansama braon, tonova meda i plavih pramenova.

Velike lokne uvijene samo pri dnu i razdeljak sa strane ili rep na vrh glave, ovo su uglavnom bila dva načina na koja je najčešće stilizovala kosu.

Kada je pre nekoliko meseci odsekla kosu na dužinu nešto dužeg paža, nastala je (očekivano) prava pomama za ovom elegantnom i u njenom slučaju, vrlo osvežavajućom frizurom.

Međutim, Džej Lo jednostavno voli dugu kosu, te je i dalje na nastupima nosila umetke ne bi li postigla dužinu koje se teško odrekla.

U međuvremenu kosa joj je porasla i kao da je jedva dočekala da eksperimentiše sa njom. Ili makar njen čuveni frizer Kris Eplton, koji je odgovoran i za ovo izdanje senzacionalno stilizovane kose poznate pevačice.
 

Profesionalni šminker otkriva: Greške koje vas čine starijom!


Krisa su zbog fotografije Džej Lo sa novom frizurom, koju je objavio na svom Instagram profilu, fanovi zamolili da podeli sa njima tutorijal, a on je dao zanimljivu ponudu!
Naime, otkriće trik za frizuru ukoliko svako od zainteresovanih uplati jedan dolar...  što bi sada bilo preko 60.000 zainteresovanih, jer je toliko lajkova - dakle, frizura vredi 60.000 dolara.

Međutim, Kris se i dalje smeška i ćuti, a mi možemo svakako da pokušamo sa ovom inspiracijom i sa fotografijom Jennifer sa ovim perfektni lokanama odemo kod sopstvenog frizera.

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Elle

Povezane vesti:


>