Style

Ljubav & Sex

Najsrećniji dan za svaki znak horoskopa u 2020. godini!

Bik neka zaokruži 8. mart, a Blizanci 7. avgust... Najsrećniji dan za svaki znak horoskopa u 2020. godini! Srećne dane u godini obeležavaju posebno povoljni astrološki aspekti! Pronađite svoj znak i zapamtite svoj srećan dan u 2020. godini!

Najsrećniji dan za svaki znak horoskopa u 2020. godini! Svet PlusOVAN
Srećan dan u 2020. godini je 1. oktobar


Trigon Marsa u Ovnu i Venere u Lavu čini ovaj datum veoma posebnim. Zapravo, ovo će za vas biti magnetski dan, jer dve planete koje imaju ogroman uticaj na ljubavni život deluju ka istom cilju.

Možete osetiti ljubavne varnice ali i imati beskrajnu zabavu sa prijateljima. Zapamtite ovaj datum, jer će ujedno obeležiti nove početke i zaista će biti neponovljiv.

BIK
Srećan dan u 2020. godini je 8. mart


Bilo da želite više sreće u ljubavi ili karijeri, 8. mart će biti idealn dan za to. S obzirom da se Venera u Biku susreće sa Uranom u Biku, 8. mart predstavlja savršenu priliku da odete na putovanje i doživite nova iskustva. Ako želite da posetite neko posebno mesto, otputujte upravo te nedelje.

S obzirom na to da je Venera je takođe planeta novca i karijere, iznenadićete se ponudama koje ćete dobiti, a koje mogu da značajno unaprede vaše finansije.

BLIZANCI
Srećan dan u 2020. godini je 7. avgust


Datum 7. avgust će biti odličan dan za vas, odnosno za novac i karijeru. Kada je reč o ovom datumu celokupan materijalni svet će biti u fokusu, a to znači da ćete biti u potpunosti povezani sa enetgijom novca.

Ako imate neki projekat koji dugo odlažete, ovo je idealan dan da ga konačno završite.

RAK
14. decembar


Moraćete da čekate skoro cele godine svoj najsrećniji dan, ali verujte da će biti vredno toga. Venera u Škorpiji će biti tranzitna u petoj kući zabave, ljubavi i prijateljstva, i činiće sekstil sa Jupitrom i Saturnom u vašoj sedmoj kući partnerstva. Veze će postati jače i ozbiljnije, a vi ćete ovog datuma osećati pozitivno i iz vas će sevati varnice.

LAV
Srećan dan u 2020. godini je 6. septembar


Ako tražite ljubav, 6. septembar je dan kada ćete moći da ostvarite najviše uspeha u vezi. Na ovaj dan ćete moći da provučete ljubav upravo zbog vašeg sjajne aure koja će se osećati u vazduhu.

Prosto rečeno, bićete u svom elementu, a vaša lepota i samopouzdanje će izbijati iz vas. Zato je ovo dan kada bi trebalo da zakažete sastanak ili jednostavno samo da izađete u grad.

DEVICA
Srećan dan u 2020. godini je  25. avgust


Ako treba da unapredite svoju karijeru, 25. avgust će biti idealan dan za to. Ovo je odličan datum za bilo koji projekat vezan za pisanje, uređivanje i objavljivanje, ali i za zaradu novca.

Uran je planeta iznenađenja i može da donese neke neočekivane uspehe, pa se ne plašite da tražite ono što želite.VAGA
Vaš srećan dan u 2020. godini je 7. februar


Bićete pod uticajem Venere, što znači da ćete osećati obilje ljubavi i intimnosti. Ako ste u vezi, očekuje vas prirodna i neraskidiva povezanost sa partnerom koja će se dodatno produbiti.

Ako ste singl, ovo će biti odličan dan za karmičku konekciju sa srodnom dušom. Bićete magnetski privlačni ovog dana i otvoriće vam se unutrašnji osećaj za kreativnost i inspiraciju.

ŠKORPIJA
Vaš srećan dan u 2020. godini je 3. oktobar


Ovaj dan treba da obeležite u svom kalendaru! Bilo da tražite ljubav, novac ili neku promenu u karijeru, ovog dana ćete biti vođeni pozitivnim promenama i dobićete koristi koji će značajno unaprediti vaš život u narednom periodu.

U komunikaciji sa drugima, delovaćete jednostavno, prirodno, bićete puni podrške i razumevanja. Zapravo, 3. oktobra vaš um i srce će biti duboko povezani, zbog čega ćete privlačiti nove ljude i prilike.

STRELAC
Vaš srećan dan u 2020. godini je 15. decembar


Ovaj dan predstavlja početak novog kruga ljubavi i veza. Ponovo ćete osetiti pravi značaj ljubavi – prema sebi i drugima. Ako ste u ljubavnoj vezi, energija Venere će izvšiti uticaj na emotivnu vezu pa ćete želeti da produbite povezanost sa partnerom i nadogradite vaš odnos.

Ukoliko ste singl, ovog dana ćete biti magnetski privlačni. Dovoljno je da prikažete sebe baš onakvim kakvi jeste i budete otvoreni, i privući ćete nova iskustva i potencijalne partnere, prijatelje, čak i poslovne prilike.

JARAC
Vaši srećni dani u 2020. godini su 20. februar i 28. mart


Kako Jupiter, planeta sreće, prolazi kroz vaš znak ove godine, imaćete dosta srećnih dana. Ali jedan posebno srećan će biti 20. ferbuara, jer ćete tada u svom znaku imati planete Saturn, Jupiter, Pluton, Mars i Mesec. Kada se ovo dogodi, doživećete emotivnu stabilnost uz osećaj ispunjenosti i produhovljenosti. Planete će vam dati neverovatnu energiju i entuzijazam.

Drugi datum koji bi svi Jarčevi trebalo dobro da zapamte je 28. mart. Tada će Venera u Biku biti u trigonu sa Jupiterom u Jarcu, što će se manifestovati u vidu odlične energije za ljubav. Ako želite da se obavežete, ovo je idealan dan za to.

VODOLIJA
Vaš srećan dan u 2020. godini je 31. mart


Na ovaj dan, Mars, planeta akcije, susrešće se sa Saturnom. To znači da će 31. mart biti idealan dan da potpišete papire ili započnete poslovni projekat, jer će vaši misli biti čiste, jasne, objektivne i bićete spremni da pomerite planine samo kako biste postigli svoj cilj. Takođe, ova planeta vam može dati dodatnu snagu kada zatreba, pa ako niste bili iskreni prema sebi možda ćete toi predstavljati poziv da promenite nešto u životu kako biste se osećali slobodno.

RIBE
Vaš srećan dan u 2020. godini je 5. decembar


Ovo je idealan dan za ljubav, maštu i kreativnost. Probudićete varnice u trenutnoj vezi, a slobodni će poželiti dobrodošlicu svojoj srodnoj duši. Na ovaj dan, ogromna energija koju dobijate od planete Neptun, doneće vam želju da pomognete drugima, a vaša ljubaznost će se “isplatiti” – pomoći će vam da privučete više ljubavi u svoj život.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>