Style

Ljubav & Sex

Žena Jarac stoji čvrsto na zemlji! Horoskop kaže da je neverovatno jaka!

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova, žena Jarac stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može. Horoskop kaže da je neverovatno jaka i da može prebroditi sve životne nedaće, a kakav je god problem zadesio uspeće ostati sabrana i mirna i odmah će krenuti tražiti rešenje.

Žena Jarac stoji čvrsto na zemlji! Horoskop kaže da je neverovatno jaka! Svet Plus



Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova, žena Jarac stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može. Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide napred često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji je zacrtala nije lako.

Neverovatno jaka, žena Jarac može prebroditi sve životne nedaće, a kakav je god problem zadesio uspeće ostati sabrana i mirna i odmah će krenuti tražiti rešenje. Može se činiti hladna i rezervirana, ali ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću. Deo svojih ambicija spremna je žrtvovati samo zbog jednog – porodice. Kad nije njen dan, može biti previše tvrdoglava, neraspoložena, sramežljiva i pesimistična.

U prirodi joj nije da se zaljubi na prvi pogled niti da gubi vreme na besmisleni flert za koji zna da ne vodi nikud. Ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj se neko sviđa neće pustiti sudbini da odradi svoje već će uvek svesna svojih sposobnosti, uzeće stvari u vlastite ruke i pobrinuti se da dobije muškarca kojeg želi. 
 

Evo čega se morate osloboditi do kraja 2019. godine!





Partneru voli da ugađa i brine se za njega zbog čega se može činiti kao da je ona u vezi podložna, ali u stvari nikad neće izgubiti svoju urođenu nezavisnost, odnosno neće zavisiti od partnera. Sa svojim životnim saputnikom želi da bude ravnopravna, a uz njega će stajati i biti mu potpora i u najtežim momentima. Traži nekog ko će uspeh voleti isto koliko i ona pa je savršena veza za nju spoj ljubavi, sigurnosti i uspešnosti. 

Strastvena je ljubavnica voljna da eksperimentiše u krevetu. Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Devici jer oni znaju prodreti do njenog srca i otkriti njegovu toplu i nežnu srž i jednom vodenom znaku, Raku koji će u potpunosti zadovoljiti njene emocionalne potrebe.

Prirodni je vođa, žena Jarac često je „glavna“ i među svojim prijateljima. Voli da ima svoju grupu privrženih ljudi u koju se novi članovi teško puštaju, međutim kada shvatite kako grupa funkcioniše prihvatiće vas kao sebi ravnopravnog. 
Prema prijateljima ponaša se gotovo majčinski pa nju uvek možete pitati za savet i pomoć, a baš kao što majke to rade i za svoju decu, sklona je raditi planove za svoje prijatelje za koje oni uopšte ne znaju.
 

Nedeljni horoskop za 23. 12. 2019 - 29. 12. 2019!




Kad je sve isplanirala, samo će ih kratko obavestiti da večeras idu na klizanje ili da se Nova godina slavi u vikendici na selu. Jednako kao i porodici, vrlo je odana svojim prijateljima i uvek im daje do znanja da se na nju mogu osloniti i pouzdati. Mnogi njeni prijatelji pripadaju senzibilnim horoskopskim znakovima, Škorpiji ili Ribi.

Žena Jarac osvaja svojom klasičnom lepotom, njen  izgled vrlo je dopadljiv, a prvo što svi na njoj primete su visoke jagodične kosti koje joj daju posebnu eleganciju i šarm. Tipičnu predstavnicu znaka karakteriše duži nos, izražajno i skladno lice, duboke, pomalo mračne oči, vitka figura i tanak vrat, naglašena ramena, čist i blistav ten. 

Telo joj je proporcionalne građe i čvrsto, pa se žena Jarac može pohvaliti velikom fizičkom izdržljivošću. Ima vrlo dobro i precizno oblikovane obrve, a senzualne usne daju dodatan šarm njenoj pojavi. Kosa joj je obično tanka i svilenkasta tamnijih boja i nijansa. Osim izražajnim jagodicama na prvu osvaja i svojim prekrasnim osmehom za koji stalno dobija komplimente. Ima lepo oblikovane noge, tanke gležnjeve i mala stopala zbog kojih je njen hod brz, okretan i siguran. Uvek izgleda sveže i mlađe nego što ima godina.

Status i imidž važni su ženi Jarcu zbog čega iz kuće nikad neće izaći nemarno odevena. Odevnim stilom ističe svoju individualnost, a njene odevne kombinacije najčešće su stroge, poslovne, preciznih i čistih linija. 

Strogo poslovno odelo ili kostim stoje joj kao saliveni. U slobodno vreme voli da bude u manje formalnoj odeći, ali nikad je nećete videti u nečem previše ležernom. Ženi Jarcu je praktičnost iznad svega i njene misli usresređene su na važnije stvari od mode, ali ako joj moda može pomoći na njenom putu prema cilju, onda će se njome i poslužiti. Ono u čemu istinski uživa su modni dodaci i skup nakit, ali nikako prenapadan i kičast. Klasičan ručni sat, jednostavan lančić ili biserna ogrlica njen su izbor. 
 

Tajna vitkosti! Izgled vašeg tela zavisi od meseca rođenja!





Izrada vlastitih kozmetičkih i proizvoda za negu kože omiljeni joj je hobi jer je istovremeno praktičan i opuštajući. Kad je reč o make-upu, odlično joj stoji smokey eye u kombinaciji s bledim usnama, dakle stil 1960-ih.

Nikad ne kupuje nerazumno i van svojih mogućnosti već onda kad si to zaista može da priušti. Ona zna koliko njen teško zarađeni novac vredi i ne troši ga besmisleno, već kupuje precizno. Voli da proučava kataloge kao i da beleži koje prodavnice drže robu koja se njoj sviđa. Radije će dati više novaca za kaput koji će nositi nekoliko godina nego svake sezone kupovati novi jeftiniji.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Zadovoljna

Povezane vesti:


>