Style

Ljubav & Sex

Žena Jarac stoji čvrsto na zemlji! Horoskop kaže da je neverovatno jaka!

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova, žena Jarac stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može. Horoskop kaže da je neverovatno jaka i da može prebroditi sve životne nedaće, a kakav je god problem zadesio uspeće ostati sabrana i mirna i odmah će krenuti tražiti rešenje.

Žena Jarac stoji čvrsto na zemlji! Horoskop kaže da je neverovatno jaka! Svet PlusKao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova, žena Jarac stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može. Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide napred često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji je zacrtala nije lako.

Neverovatno jaka, žena Jarac može prebroditi sve životne nedaće, a kakav je god problem zadesio uspeće ostati sabrana i mirna i odmah će krenuti tražiti rešenje. Može se činiti hladna i rezervirana, ali ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću. Deo svojih ambicija spremna je žrtvovati samo zbog jednog – porodice. Kad nije njen dan, može biti previše tvrdoglava, neraspoložena, sramežljiva i pesimistična.

U prirodi joj nije da se zaljubi na prvi pogled niti da gubi vreme na besmisleni flert za koji zna da ne vodi nikud. Ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj se neko sviđa neće pustiti sudbini da odradi svoje već će uvek svesna svojih sposobnosti, uzeće stvari u vlastite ruke i pobrinuti se da dobije muškarca kojeg želi. 
 

Evo čega se morate osloboditi do kraja 2019. godine!

Partneru voli da ugađa i brine se za njega zbog čega se može činiti kao da je ona u vezi podložna, ali u stvari nikad neće izgubiti svoju urođenu nezavisnost, odnosno neće zavisiti od partnera. Sa svojim životnim saputnikom želi da bude ravnopravna, a uz njega će stajati i biti mu potpora i u najtežim momentima. Traži nekog ko će uspeh voleti isto koliko i ona pa je savršena veza za nju spoj ljubavi, sigurnosti i uspešnosti. 

Strastvena je ljubavnica voljna da eksperimentiše u krevetu. Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Devici jer oni znaju prodreti do njenog srca i otkriti njegovu toplu i nežnu srž i jednom vodenom znaku, Raku koji će u potpunosti zadovoljiti njene emocionalne potrebe.

Prirodni je vođa, žena Jarac često je „glavna“ i među svojim prijateljima. Voli da ima svoju grupu privrženih ljudi u koju se novi članovi teško puštaju, međutim kada shvatite kako grupa funkcioniše prihvatiće vas kao sebi ravnopravnog. 
Prema prijateljima ponaša se gotovo majčinski pa nju uvek možete pitati za savet i pomoć, a baš kao što majke to rade i za svoju decu, sklona je raditi planove za svoje prijatelje za koje oni uopšte ne znaju.
 

Nedeljni horoskop za 23. 12. 2019 - 29. 12. 2019!
Kad je sve isplanirala, samo će ih kratko obavestiti da večeras idu na klizanje ili da se Nova godina slavi u vikendici na selu. Jednako kao i porodici, vrlo je odana svojim prijateljima i uvek im daje do znanja da se na nju mogu osloniti i pouzdati. Mnogi njeni prijatelji pripadaju senzibilnim horoskopskim znakovima, Škorpiji ili Ribi.

Žena Jarac osvaja svojom klasičnom lepotom, njen  izgled vrlo je dopadljiv, a prvo što svi na njoj primete su visoke jagodične kosti koje joj daju posebnu eleganciju i šarm. Tipičnu predstavnicu znaka karakteriše duži nos, izražajno i skladno lice, duboke, pomalo mračne oči, vitka figura i tanak vrat, naglašena ramena, čist i blistav ten. 

Telo joj je proporcionalne građe i čvrsto, pa se žena Jarac može pohvaliti velikom fizičkom izdržljivošću. Ima vrlo dobro i precizno oblikovane obrve, a senzualne usne daju dodatan šarm njenoj pojavi. Kosa joj je obično tanka i svilenkasta tamnijih boja i nijansa. Osim izražajnim jagodicama na prvu osvaja i svojim prekrasnim osmehom za koji stalno dobija komplimente. Ima lepo oblikovane noge, tanke gležnjeve i mala stopala zbog kojih je njen hod brz, okretan i siguran. Uvek izgleda sveže i mlađe nego što ima godina.

Status i imidž važni su ženi Jarcu zbog čega iz kuće nikad neće izaći nemarno odevena. Odevnim stilom ističe svoju individualnost, a njene odevne kombinacije najčešće su stroge, poslovne, preciznih i čistih linija. 

Strogo poslovno odelo ili kostim stoje joj kao saliveni. U slobodno vreme voli da bude u manje formalnoj odeći, ali nikad je nećete videti u nečem previše ležernom. Ženi Jarcu je praktičnost iznad svega i njene misli usresređene su na važnije stvari od mode, ali ako joj moda može pomoći na njenom putu prema cilju, onda će se njome i poslužiti. Ono u čemu istinski uživa su modni dodaci i skup nakit, ali nikako prenapadan i kičast. Klasičan ručni sat, jednostavan lančić ili biserna ogrlica njen su izbor. 
 

Tajna vitkosti! Izgled vašeg tela zavisi od meseca rođenja!

Izrada vlastitih kozmetičkih i proizvoda za negu kože omiljeni joj je hobi jer je istovremeno praktičan i opuštajući. Kad je reč o make-upu, odlično joj stoji smokey eye u kombinaciji s bledim usnama, dakle stil 1960-ih.

Nikad ne kupuje nerazumno i van svojih mogućnosti već onda kad si to zaista može da priušti. Ona zna koliko njen teško zarađeni novac vredi i ne troši ga besmisleno, već kupuje precizno. Voli da proučava kataloge kao i da beleži koje prodavnice drže robu koja se njoj sviđa. Radije će dati više novaca za kaput koji će nositi nekoliko godina nego svake sezone kupovati novi jeftiniji.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Zadovoljna

Povezane vesti:


>