Zadruga

Parovi

Milan napisao pesmu o pokojnoj Dijani! Zadrugari se gušili u suzama! (VIDEO)

Preminula u je 33. godini posle duge borbe sa teškom bolešću. Milan Petković je napisao pesmu o pokojnoj Dijani Milojković! Zadrugari se gušili u suzama!

Milan napisao pesmu o pokojnoj Dijani! Zadrugari se gušili u suzama! (VIDEO) Screenshoot/InstagramDanas je posebno emotivan dan za učesnika treće sezone rijaliti programa "Zadruga" Stefana Karića, jer je na današnji dan preminula devojka koju je mnogo voleo, misica Dijana Milojković.

Ona je preminula u 33. godini posle duge borbe sa teškom bolešću. Borila se kao lavica i motivisala druge žene da posmatraju rak grlića materice kao životno iskustvo, a ne kao presudu.Takmičar "Pinkovih zvezda" Milan Petković iskomponovao je pesmu za Dijanu i Stefana, nakon što mi je Karić ispričao njihovu ljubavnu priču.

"Kada mi je ispričao svoju ljubavnu priču, napisao sam pesmu za dvadeset minuta. Spominje se Dino Merlin u pesmi, jer su se smuvali na koncertu Merlina. Takođe, spominjen pramen kose, jer mi je pričao da je pronalazimo pramenove njene kose po krevetu." - objašnjavao je pevač.

Dok je slušao Milana kako peva, Karić nije uspeo da obuzda suze, kao ni ostali takmičari koji su bili prisustni.


 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>