Style

Ljubav

Nedeljni horoskop za 23. 12. 2019 - 29. 12. 2019!

Nedeljni horoskop za period od 23. 12. 2019 - 29. 12. 2019! Za Ovna jako povoljan period, Devica ima mogućnost za zaradu, a Vodolija početak nove veze... Šta vas očekuje u sledećoj nedelji pročitajte u nastavku!

Nedeljni horoskop za 23. 12. 2019 - 29. 12. 2019! Svet Plus



Ovan
Za vas nastupa jako povoljna nedelja u kojoj ćete biti praznično raspoloženi. Poslovi će vam ići od ruke lako. Na polju ljubavi moguća je nova avantura ili neobavezna veza. Što se tiče zdravlja, očekuje vas generalno pozitivno stanje. Jedini problemi mogu nastupiti ako budete bili skloni preterivanju sa alkoholom.

Bik
Bavićete se rešavanjem finansijskih pitanja. Bićete zadovoljni kada se zaokruži materijalno stanje za ovu godinu. Na polju ljubavi imate neke sumnje po pitanju partnera. Kada je u pitanju vaše zdravlje, nastupa vam povoljan period za oporavak, regeneraciju i poboljšanje stanja. Važno je da pazite na sebe.

Blizanci
Možete da očekujete da ćete imati neke ponude za novo poslovno partnerstvo koje će vam biti značajno u narednom periodu. Na polju ljubavi donosite važne odluke sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, skloni ste probleemima sa bubrezima i organima za izbacivanje tečnosti, ali i gojaznosti.

Rak
Očekuje vas odlična nedelja u kojoj ćete uspeti da ostvarite sve što budete zamislili! Sudbina i sreća su na vašoj strani! Na polju ljubavi imate dobar odnos sa osobom do koje vam je stalo. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj bi neki problemi od ranije mogli da se zakomplikuju, pa se pazite.
 

Svaki znak horoskopa je lud za nečim! Neverovatno precizno!

Horoskop: Evo čega se morate osloboditi do kraja 2019. godine!





Lav
Očekuje vas faza u kojoj ćete na polju posla imati miran period, a na drugoj strani dosta slobodnog vremena. Kada je u pitanju ljubav, lepo se slažete sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas takođe odličan period očekuje. Niste zabrinuti i u Novu godinu ulazite u odličnom raspoloženju!

Devica
Imaćete mogućnost privatne zarade ili poboljšanja i uvećanja na polju privatnog posla. Kada se radi o ljubavi, sigurni ste u svoja osećanja ali i u partnera. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati sklonost ka tegobama vezanim za bešiku, bubrege i urogenitalni trakt pa se čuvajte.

Vaga
Pred vama je period koji vam može doneti nova poslovna putovanja ili dogovore na ovom polju. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas faza u kojoj ćete imati zanimljiv flert. Na polju zdravlja vam sve prolazi generalno dobro. Praznično ste rapoloženi i oko vas vlada mnogo pozitivne energije u ovom periodu.

Škorpija
Imaćete veće poboljšanje na polju finansija i bićete zadovoljni. Na polju ljubavi vas očekuje dobra faza u kojoj imate puno poverenje u partnera. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete imati sklonost ka prejedanju pa o tome treba da povedete računa.
 

Veliki ljubavni horoskop za 2020. godinu! Iznenađenje za sve znakove!

Detinjci, Materice i Oci, kako su proslavljani početkom 20. veka!




Strelac
Iako vlada praznična atmosfera, kod vas to baš i nije naglašeno. Zabrinuti ste za posao. Na polju ljubavi vas očekuje neko preispitivanje, moguć i osećaj melanholije. Kada je u pitanju zdravlje, skloni ste problemima sa glavoboljom, niskim pritiskom,  prati vas osećaj malaksalosti i umora.

Jarac
Moguće je da dosta toga neće ići onako kako ste planirali. Probajte da se opustite i da pustite da stvari idu svojim tokom. U ljubavi vam partner deluje nekako nepouzdano. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa cirkulacijom, venama, tegobe koje mogu da budu vezane za kardiovaskularni sistem generalno.

Vodolija
Na polju posla vas tokom ove nedelje očekuje stabilno i dobro stanje. Moguće je novo ljubavno poznanstvo i početak nove veze baš za vreme praznika. Kada se radi o zdravlju, pred vama je povoljna faza u kojoj ćete imati stabilno stanje. Ne bi trebalo da imate ni jedan razlog za brigu tokom ovog perioda.

Ribe
Očekuje vas period u kojem ćete imati poslovne promene i važne odluke. Iako dolaze praznici, vi ste veoma vredni. Na polju ljubavi želite nešto više, razmišljate o veridbi, braku… Kada je u pitanju zdravlje, naredni period vam nije loše postavljen. Osim problema sa očima i vidom, nema većih tegoba kod vas.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Krstarica

Povezane vesti:


>