Zadruga

Parovi

Mensur Aljanpašić novi stanar rijalitija Zadruga! Sa Vladimirom ne razgovara!

Mensur Aljanpašić novi stanar rijalitija Zadruga! Sa Vladimirom Tomovićem ne razgovara! Na samom početku razgovora novi zadrugar otrkio nešto više o sebi, a potom otkrio šta misli o Dragani Mitar koja je zaludela Edisa Fetića i Vladimira Tomovića.

Mensur Aljanpašić novi stanar rijalitija Zadruga! Sa Vladimirom ne razgovara! Screenshoot/Youtube"Imam 23 godine, Dragana je manipulatorka, ona igra igricu. Mislim da i te kako zna šta radi, a vreme će da pokaže. Smatram da je to inteligentno, ali to je samo moje mišljen."

Na pitanje da li će se Stefan Karić obradovati kada ga ugleda na vratima Bele kuće, odgovorio je:

"Iva je moja favoritkinja kada su u pitanju simpatije prema devojkama iz Bele kuće. Svaka devojka je lepa tamo na svoj način, ali moj tip devojke su Mina Vrbaški i Iva, ali ukoliko bi trebalo da biram, definitivno Iva." - rekao je Mensur, ali i dodao da odlično poznaje Vladimira Tomovića.

"Ne govorim sa Vladimirom, ali znam ga dobro." - bio je škrt na rečima Mensur.

Na pretpostavke da li ulazi u "Zadrugu" kako bi prvo prišao Dragani Mitar, a zapravo želi da osvoji Ivu Grgurić novi stanar Bele kuće je potvrdio.

Novi zadrugar ispričao je mračne detalje iz prošlosti svog zemljaka za Alo.rs.

Po tvrdnjama Aljanpašića, Tomović je zavodio maloletnice, a pored toga je progovorio je o spekulacijama da je Vladimir homoseksualac. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>