Zadruga

Parovi

Vladimir Tomović iznenađen poljupcima Ivane Šopić i Janjuša! (VIDEO)

Veliki šef je organizovao još jednu spektakularnu žurku za svoje zadrugare, a oni su se potrudili da još jedan utorak prođe burno. Kada se žurka završila, zadrugari su se vratili u spavaću sobu i krenuli da se spremaju za spavanje. Vladimir Tomović iznenađen poljupcima Ivane Šopić i Janjuša!

Vladimir Tomović iznenađen poljupcima Ivane Šopić i Janjuša! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeGrupica zadrugara otišla je do garderobera, a među njima su bili i Marko Janjušević Janjuš i Ivana Šopić, koji su se sklonili od kamere i zagrlili. Vladimir Tomović nije mogao da veruje svojim očima, pa je napravio grimasu, a i Maja Marinković je bila prilično iznenađenja.


 

Miki Đuričić skida nanogicu i ulazi u rijaliti Zadruga 3! (VIDEO)Njihov bliski odnos se tu nije zaustavio, već su prešli na krevet, a onda približili face. Zadrugari su ostali u šoku od prizora, a da li su se ovo dvoje zadrugara poljubili, ostaje da vidimo. Podsetimo, Ivanu i Janjuša zadrugari već nedeljama povezuju, a oni tvrde da između njih postoji samo prijateljski odnos, a bivši košarkaš je istako da će i dalje ostati blizak sa Šopićevom, ali da granicu neće preći, jer je oženjen.Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>