Zadruga

Parovi

Luna Đogani otkrila šta misli o Gagijevom pomirenju sa Erminom Pašović!

Kada je tokom emisije "Trenutak istine" obelodanjeno da je pao poljubac između Ermine Pašović i Gagija Đoganija Bane Čolak je odlučio da raskine vezu sa zadrugarkom, jer ga je lagala. Između Ermine i Gagija su pale teške reči, a denser je nakon brojnih razgovora odlučio da joj pruži ruku pomirenja. Luna Đogani otkrila šta misli o Gagijevom pomirenju sa Erminom Pašović!

Luna Đogani otkrila šta misli o Gagijevom pomirenju sa Erminom Pašović! Screenshoot/Youtube



Pored uvreda koje su jedno drugom uputili, zadrugari su odlučili da zakopaju ratne sekire zarad prijateljstva koje su imali ranije, a evo šta o tome misli Gagijeva ćerka Luna Đogani.

"Mogu da kažem samo da razumem svog tatu. On čovek pruža šansu svima. Ja sam takođe milion puta rekla mnogima da neću oprostiti, pa sam oprostila. Što se tiče njega, ja njega mogu da razumem. Ostalo ne bih komentarisala" - objasnila je Đoganijeva, a potom priznala da li bi podržala Gagijevu odluku da bude sa Erminom Pašović.



"Ja podržavam sve što mog tatu čini srećnim, pa šta god to bilo i ko god to bio." - istakla je Luna u intervjuu za Pink.rs

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>