Zadruga

Parovi

Sinoć je Filip Reljić izbačen iz rijalitija Zadruga 3, a odmah zatim i vraćen!

Filip Reljić je sinoć nakon izbacivanja otišao u studio kod Dušice Jakovljević, gde je ona uradila intervju sa njim o njegovom učešću u rijalitiju, a onda je stiglo pismo! Zadrugar izbačen iz rijalitija "Zadruga 3", a odmah zatim i vraćen!

Sinoć je Filip Reljić izbačen iz rijalitija Zadruga 3, a odmah zatim i vraćen! Screenshoot/Youtube
Sinoć je nominovani zadrugar Filip Reljić napustio je "Zadrugu", budući da je osvojio najmanje glasova publike, ali je ubrzo usledio neočekivan obrt.

Filip Reljić je nakon izbacivanja otišao u studio kod Dušice Jakovljević, gde je ona uradila intervju sa njim o njegovom učešću u rijalitiju.

Međutim, nakon toga dogodila se neočekivana situacija.

Stiglo je pismo Velikog šefa u kome je saopšteno da će Filip ipak dobiti još jednu šansu i da se odmah vraća u "Zadrugu".

Razlog je to što je Reljić tokom jučerašnjeg dana priznao da je zaljubljen u Mionu Jovanović, te je Veliki šef odlučio da njihovoj ljubavi ipak pruži šansu i da Filipa vrati na imanje.

"Draga Dušice, ovo je bio najbrži način da se zvanično obratim i tebi i gledaocima. Naime, ti Dušica znaš da ja uvek glasam za ljubav, jer ljubav je pokretač svega dobrog i plememenitog i to je osnovni razlog zbog čega sam se odlučio za ovakav korak. Filip zaslužuje da pronađe ljubav svog života i zato će dobiti ovu veliku šansu. Filipe, odmah ćeš se vratiti u Zadrugu, želimo ti mnogo sreće u nastavku takmičenja", pročitala je pismo Dušica, koja ni sama nije krila iznenađenje, a Reljić se odmah uputio nazad u "Zadrugu".

Ostali učesnici bili su vidno šokirani, ali istovremeno i oduševljeni kada su ga ugledali, a kako je to izgledalo, pogledajte u narednom video-prilogu.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>