Zadruga

Parovi

Miljana Kulić i Zola pomerili granice u izolaciji! (VIDEO 18+)

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su se nakon njene žestoke svađe sa Marijom Kulić zaputili ka sobi za rehabilitaciju, ali su ipak odlučili da spavaju odvojeno, pa je Čolić prešao u slobodnu sobu za izolaciju. Ipak, to stanje nije dugo trajalo. Miljana Kulić i Zola pomerili granice u izolaciji!

Miljana Kulić i Zola pomerili granice u izolaciji! (VIDEO 18+) Screenshoot/YoutubeMiljanu su razbudili zadrugari koji su odlučili da skoče u jezero, a nakon što su je odvratili od ideje da i ona skoči, Zola je pozvao Miljanu u izolaciju, a ona je počela sa njihovim igrarijama, tako što je govorila Zoli da nema ljubavna osećanja prema njemu.

"Lazare, volim te samo kad popijem. Ja sam Filip Đukić ženski." - govorila je Miljana

"Dođi da te zagrlim, volim te." - rekao joj je Zola.

"Ja te volim kao čoveka, a umislila sam da sam zaljubljena u tebe. Sve dok to ne razgraničimo... "- govorila je Kulićeva, ali njih dvoje su, nakon što su popili još malo pića, ipak završili ispod pokrivača.

Njihova vrela akcija je krenula, a u jednom trenutku su je prekinuli Stefan Milošević i Filip Đukić.

Čim su zadrugari izašli iz izolacija, akcija je postala vrelija. Kulićeva je naskakala na svog dečka, a zatim su menjali poze i poze. Miljana je svoje zadovoljstvo pokazala time što je bila nikad glasnija tokom vrele akcije, a Čoliću je to prijalo, pa je ubrzao tempo.

Pogledajte OVDE i OVDE.


"Da li si imao sa nekim bolji s*ks od mene?" - upitala ga je Miljana.

"Ne, najbolji i najstrastveniji je sa tobom." - rekao je Zola.

"Ja se ne sećam drugih odnosa, ali nikoga nisam volela kao tebe." - priznala je Kulićeva.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>