Zadruga

Parovi

Zadruga 3 - Izbacivanje: Filip Reljić žestoko o ljubavnom trouglu! (VIDEO)

Izbacivanje iz rijalitija "Zadruga 3" odigralo se noćas i Belu kuću je napustio Filip Reljić. Nakon što se u studiju pozdravio sa majkom, progovorio je žestoko o ljubavnom troglu, Vlado, Dragana, Edo.

Zadruga 3 - Izbacivanje: Filip Reljić žestoko o ljubavnom trouglu! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Filip Reljić je večeras zauvek napustio "Zadrugu", kada je dobio najmanje glasova u borbi za opstanak sa Draganom Mitar, Tarom Simov i Markom Đedovićem, iako je pobedio u igri, a on se odmah uputio u studio, u kome su ga sačekale voditeljka Dušica Jakovljević i majka Indira Reljić.

"Top se osećam. Poprilično je miroljubiva situacija trenutno u kući. Možda ne u toj situaciji Dragana, Edo, Vladimir. Ne sviđa mi se dosta stvari koje Dragana radi. Čuo sam da je imala s*ks sa Vladimirom. Meni Edo nije jasan u celoj toj priči. Mateja mu je dobro postavio pitanje, kako prelazi preko tog inata. Moja glava je htela da eksplodira. Sve je isprepleteno. Više je ona slobodna u tom nekom pogledu, jeste da ima muža na papiru, ali... Mislim da se Vladimir pogubio malo. Verujem da je bio zaljubljen u nju i da ne bi prelazio preko tih stvari preko kojih Edo prelazi "- istakao je Filip Reljić, pa dodao:

Možda se vraća karma Vladimiru posle tri meseca - zaključio je Filip, pa ispričao šta misli o Ivani Krunić i Banetu Čolaku:

"Ja sam joj bio rame za plakanje. Pričala je svašta za njega, na kraju dođe Banetova majka, i oni se pomire. Pomislio sam da je omađijana. Povela se priča da sam ja zaljubljen u Ivanu, ja sam samo izneo svoje mišljenje. Međutim, oni sada cvrkuću. Ja sam za ljubav. Izgledaju kao lepši par od Ermine i Baneta." - istakao je Filip, a onda ga je Dušica iznenadila kada je rekla da je dobila pismo od Velikog šefa.
 

Sinoć je Filip Reljić izbačen iz rijalitija Zadruga 3, a odmah zatim i vraćen!





Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>