Region

Svet

Region

Serija Dug moru jedanaesta epizoda: Tišina! (VIDEO)

Periša je povratio Olgino poverenje i to mu je najvažnije. Prihvatio je i Rnja. Serija "Dug moru" jedanaesta epizoda, "Tišina" biće emitovana u nedelju 15. decembra na Super Star kanalu u 21 čas i na RTS-u u ponedeljak 16. decembra sa početkom u 20 časova. 

Serija Dug moru jedanaesta epizoda: Tišina! (VIDEO) Promo



U predhodnoj epizodi:

Anđa dolazi u Beograd da vidi Renkovu bebu. Poklanja bebi Lari minđuše. Između Renka i Anđe oseća se bliskost ljudi koji su se voleli i dugo živeli zajedno. Juliju prvo iznervira Anđina pojava u Beogradu, ali ubrzo se obraduje što je dobila stipendiju na Stanfordu. Julija je nespremna da bude majka i muči se u novoj životnoj situaciji, koju nije ni želela. 

Od kada su se Olga i Rnjo vratili da žive na Luštici, on je napustio poslove sa Sikimom i Ćuntom. Odbija da radi za njih, jer je shvatio da to nije njegov svet i da će zauvek izgubiti Olgu ako ostane u njemu. 

Od kada je napustila Perišu u Beogradu, Olga ne razgovara sa njim. Olga ne može da oprosti ocu što joj nije rekao istinu o događaju posle kojeg je njena majka nestala. 
 

Grupa deseta epizoda: Petra se sprema za još dublji ulazak u dilerske vode!






Jedanaesta epizoda serije "Dug moru":

Julija saopštava Renku da je dobila stipendiju i da želi da ide u Ameriku da nastavi studije. Renko u pomoć zove Anđu, koja u iskrenom razgovoru pokuša da objasni Juliji koliko je vredno to što je dobila ono što želi, jer mnoge žene koje žele decu ne mogu da ih imaju. Navodi joj svoj primer. Ali Julija joj priznaje da to nije ono što je ona želela i da zato oseća da je loša majka. 

Stvara se beskrajno razumevanje između dve žene koje do skora, kao suparnice, nisu mogle da se podnesu. Renku je porodica na prvom mestu i on je protiv Julijinog odlaska u Ameriku, ali Anđa razume da je za Juliju najbolje ono što ona želi. Daje joj novac koji Julija nema i praktično prihvata da se stara o bebi Lari.

Periša je povratio Olgino poverenje i to mu je najvažnije. Prihvatio je i Rnja. Zato pristaje na Ćaletovu ponudu da on kupi četvrtinu njegovog duga prema Milutinu i tako postanu partneri.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>