Zadruga

Parovi

Dragana i Vladimir ponovo zajedno u garderoberu! (VIDEO)

Dragana i Vladimir se dohvatili u garderoberu, a onda im je ovaj zadrugar pomrsio konce i prekinuo ih. Nakon toga "sastala se" i sa Edom ali nije htela poljubac jer se do pre par trenutaka ljubila sa Vladimirom!

Dragana i Vladimir ponovo zajedno u garderoberu! (VIDEO) Svet Plus




Kad je video da Dragani Mitar, Edis Fetić pomaže oko prebacivanja stvari u izolaciju, Vladimir Tomović odlučio je da se aktivira. On je prvo otišao do ove prostorije, gde su već bili Edo i Dragana, da bi se nakon nekoliko minuta prošetao sa Mitrovom do garderobera u spavaćoj sobi.

Tomović je tada počeo da govori Dragani kako su idealan par, a onda su odlučili da poziraju ispred ogledala.

Mislim da si dobila koje kilo... Top ti stoji. Pogledaj, kakav par... Hajde iskreno, kakav smo par? Iskreno. Zlato moje - pričao je Tomović Dragani.

Vladimir je zatim zagrlio Draganu, a onda su počeli da se ljube. Tomović je u jednom momentu podigao Mitrovu i hvatao je za zadnjicu, nakon čega su oni još više razbuktali svoje strasti. Prvi deo ove vrele akcije nije dugo trajao, s obzirom na to da ih je prekinuo Marko Đedović. Kada je Đedović izašao iz garderobera, Vladimir i Dragana su nastavili da razmenjuju nežnosti.





 

Edis Fetić Edo je dopratio Draganu Mitar do izolacije gde će ona provesti noć. Zadrugar je na sve načine pokušao da poljubi zadrugarku, ali ga je ona odbila.


U tom momentu je pored njih prošao Vladimir Tomović, a Mitrova se sve vreme smeškala i stidljivo oborila pogled.

"Lepo vas je videti" - rekao je Tomović u prolazu.



Naime, Mitrova nije želela da se poljubi sa Edom, jer se do pre nekoliko trenutaka ljubila sa Tomovićem. Edis je sve vreme ispitivao da li želi da ga poljubi, na šta mu je ona potvrdno odgovorila, ali želi da prođe vreme.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>