Vesti

TLZP: Pobednik epizode je Daniel Kajmakoski!

Pobednik epizode TLZP je prema glasovima publike, žirija i takmičara Daniel Kajmakoski. Ivana Peters i Daniel Kajmakoski su prvi na timskoj tabeli. 1000 evra Daniel dodeljuje Nikoli iz Skoplja koji se bori sa kancerom.

TLZP: Pobednik epizode je Daniel Kajmakoski! Promo




Engleski pevač Sem Smit u interpretaciji pobednika treće sezone TLZP Daniela Kajmakoskog:

„Moj zadatak u polufinalu je možda jedan od najtežih zato što je u pitanju vrhunski pevač i emotivna balada“, kaže Daniel.

Emocije su ispunile studio s obzirom da je pevao "Lay me down"

Marinko: Vrlo zahtevna teška pesma. Gospodine umetniče, čista 10.



Uroš: Sem Smit ima svega 27 godina i osvojio je sve nagrade, dobio je Oskara za najoriginalniju muzičku numeru, i onda dođeš ti, i otpevaš to tako. Kao za Holivud.

Duda: Bilo je nežno, toplo. Divno je bilo

Dule: Kad su ovako teški nastupi, ja se uvek na početku malo pribojavam kako će biti. Razbio si ovo. I divno je izgledao ceo nastup.

Kultnu pesmu “Led Zeppelin” “Stairway to heaven” izvodi Pagonis.

Ovo je priželjkivao, otkrio je.

Dule: Ovo je legendarna pesma i vrlo kontroverzna. Drago mi je da je Pagonis uspeo da se konačno dočeka na noge, da dođe na svoj teren.

Duda: Kako je odmicao šou, bio si sve sigurniji. Večeras je bila kruna.

Uroš: Nemoj da se pališ, sve lažu. Prvo šta će rokeru bele patike, trebalo je nastupiš u klompama. Ovo je bio ozbiljan zadatak za tebe. Bio si čaroban. Ti si fajter, proći ćeš muški kroz ovo.



Marinko: Šampione, dobro se snalaziš u ovim vodama. Pevanje, kako je pesma odmicala, sve bolje I bolje.

Marija je objavila da je glasanje publike otvoreno.


Pobednik epizode je prema glasovima publike, žirija i takmičara Daniel Kajmakoski. Daniel je pobednik polufinalne epizode, a na timskoj tabeli vodi tim 3. Ivana Peters i Daniel Kajmakoski su prvi na timskoj tabeli. 1000 evra Daniel dodeljuje Nikoli iz Skoplja koji se bori sa kancerom.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>