Region

Svet

Region

Grupa deseta epizoda: Petra se sprema za još dublji ulazak u dilerske vode!

Petra se sprema za još dublji ulazak u opasne dilerske vode! Serija "Grupa" deseta epizoda biće emitovana na prvom programu RTS-a 15. decembra u 20.05. časova! "Grupa'' je strastvena dramska serija o tri sveta koji iako deluje da žive svako za sebe, zapravo kooegzistiraju zajedno, jer su povezani zločinom. Kriminal, policija, tinejdžeri!

Grupa deseta epizoda: Petra se sprema za još dublji ulazak u dilerske vode! Screenshoot/Instagram




U predhodnoj epizodi:


Policajka Jakšićeva dolazi u zatvor u posetu svom momku koji je ozbiljno zagazio u kriminalne vode. Njih dvoje su u tajnoj intimnoj vezi. Jakšićka od njega zahteva da stupi u bliski kontakt sa zatvorenicima koji pripadaju borčanskom klanu. 

Njen momak se plaši tog klana jer njegovi pripadnici pokazuju izrazitu netrpeljivost prema njemu. Vanja saznaje da je Petrina majka bila u zatvoru zato što je ubila Petrinog oca. Petra kaže Vanji da ne želi više da krije drogu u svom stanu.  




Deseta epizoda


Petrina majka, Lenka, upozorava Petru da ne bi trebalo da se igra sa svojom budućnošću. Petra je mlada iI inteligentna i Lenka se plaši da je njeno dilovanje droge jedino može odvesti u zatvor. Lenka je zbog počinjenog ubistva dugo boravila u zatvoru i zna koliko je težak život na tom mestu. 

Petra, međutim, nije poslušala majčina upozorenja i priprema se za još dublji ulazak u opasne dilerske vode. Političar je za sada odustao od akcije za legalizaciju marihuane. Za takvu akciju potrebno je puno više novca od ono koji mu je na raspolaganju. To odustajanje izaziva Strahinjino nezadovoljstvo.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>