Zadruga

Parovi

Dragana Mitar laže za medalju! Biće zanimljivo videti reakciju ukućana na klipove!

Dragana Mitar laže za medalju. Ni trepnula nije pošto je Mići, Kariću i Radetu ispričala svoju lažnu verziju priče, njenog i Vladimirovog odnosa u izolaciji. Biće zanimljivo videti reakciju ukućana na klipove!

Dragana Mitar laže za medalju! Biće zanimljivo videti reakciju ukućana na klipove! Screenshoot/Youtube



Dragana Mitar je sedela u društvu Lepog Miće, Radeta i Stefana Karića, koje je zanimalo šta se zapravo desilo između nje i Vladimira. Nizala je laži kao da nije svesna da su svuda oko njih kamere i da su gledaoci već imali priliku da vide njihovu vrelu akciju...

"Vladimir priča o deci, ko posle nekoliko dana priča o deci. Nije bio seks. Niko se nije pokrivao nikakvim pokrivačem, niti smo se preko glave, ne bih to radila u životu..."
 

Dragana Mitar razmišlja o venčanju i detetu sa Tomovićem! (VIDEO)

Dragana i Vladimir ovonedeljni potrčci u izolaciji nisu mogli da se obuzdaju!


Mića se pitao ko laže, dok je Mitrova nastavila da objašnjava kako je svako ležao u svom krevetu i kako samo to može da se vidi u klipu. Tvrdila je da je bila u šortsu i da se ništa nije dogodilo. Pogledajte i sami, kako hladno i bez srama priča svoju lažnu verziju priče, a OVDE možete videti ono što se stvarno događalo.

Nema sumnje da će se zadrugari jako iznenaditi ako im bude puštena kompilacija svih intimnosti Dragane Mitar i Vladimira Tomovića.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>