Region

Svet

Ana Stanić: Pop simfonija u Novom Sadu i Nišu!

Posle uspešnog koncerta u Beogradu, kantautorka mnogobrojnih hitova, Ana Stanić, sa svojom „Pop simfonijom“ otpočinje turneju i po drugim gradovima. U magičnoj emociji nastaloj spajanjem popa i roka sa klasikom, publika će moći da uživa 13. janura u Novom Sadu u Pozorištu mladih, Doček Srpske Nove godine u okviru Evropske prestonice kulture 2021. godine, i 24. janura u Domu vojske u Nišu.

Ana Stanić: Pop simfonija u Novom Sadu i Nišu! Promo



„Ispunila mi se dugogodišnja želja da napravim koncert na kom ću svoje najveće hitove izvesti uz pratnju simfonijskog orkestra. Taj muzički grandiozni projekat sam ostvarila 24. oktobra u Beogradu i sad želim da tu magiju podelim i sa drugom publikom. Koncert u Beogradu ću pamtiti po nekom predivnom svetu u sali koji mi je dao ono najlepše od sebe, po svih 40-oro muzičara na bini koji su svirali bolje nego što sam ih ikad čula, po tome koliko sam uživala pevajući svaku notu.Sad pozivam sanjare, nepopravljive romantike i nežne buntovnike iz Novog Sada i Niša da zajedno doživimo priču za pamćenje.“ izjavila je vidno ubuđena Ana Stanić

 

Dođite da uživate i da čujete pesme „Grad, Molila sam anđele, Za 20,30 godina, Neka gori sve, Više nisi moj“, i mnoge druge u novom ruhu.


Karte možete nabaviti u sistemu gigstix i na blagajnama dvorana.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>