Region

Svet

Željko Vasić slavi rođendan zajedno sa prijateljima i fanovima!

Sutra uveče u 20 časova u Kombank dvorani, Željko Vasić slavi četrdeseti rođendan zajedno sa prijateljima i fanovima. Na repertoaru njegove omiljene numere od Stinga do pesama koje naručuje u kafani.

Željko Vasić slavi rođendan zajedno sa prijateljima i fanovima! Screenshoot/InstagramPop zvezda Željko Vasić odabrao je zanimljiv način da proslavi svoj jubilarni rođendan – zakupio je Kombank dvoranu u kojoj će održati koncert pod nazivom ’’Moja kafana’’.

’’Koncept ovog nastupa je specifičan’’ ističe Vasić ’’koncertno pozorišnog karaktera. Imaćemo stolove na bini i konobari će služiti piće baš kao u pravoj kafani. Pored svojih, pevaću i numere koje inače naručujem u kafani. Verujem da će publika dobro reagovati, jer ćemo izvesti i neke strane i domaće pop rock hitove koje volim’’.
Na pitanje kako je došao na ovu ideju, Željko odgovara:

’’Kafana predstavlja mesto koje okuplja ljude različitih interesovanja i profesija i kao takva je veoma važna institucija. Mnogo bitnih poslova je sklopljeno, a životnih odluka doneto upravo u kafani. Stoga sam i dao sebi za slobodu da za rođendan napravim kafansku atmosferu u Kombank dvorani, a istovremeno budem okružen onima koje najviše volim – porodicom, prijateljima i publikom’’.

Ulaznice za ’’Moju kafanu’’ su pred rasprodajom i mogu se nabaviti na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Ticket Visiona OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>