Region

Svet

Tina Ivanović pretrpela agoniju: Potresna ispovest!

Potresna ispovest! Pevačica Tina Ivanović je u svojoj ranoj mladosti bila udata, a iz tog braka koji je bio kratkog daha ima sina Danijela Jankovića, koji danas ima 28 godina. Pretrpela je agoniju!

Tina Ivanović pretrpela agoniju: Potresna ispovest! Screenshoot/InstagramTina Ivanović  je sa sinom često u kontaktu, a rekla je i da se viđaju kada im obaveze to dozvoljavaju. Međutim, Tina nije mogla da viđa svog sina čitavih deset godina, te je otkrila koliko je taj period za nju bio težak i pun patnje.

"Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla. Pa, koja majka ne bi volela da bude sa svojim detetom. Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam kolima odlazila do kuće u kojoj je živeo i čekala ga. Jednom mi je pošlo za rukom da ga vidim, dok je vozo bicikl. Ne znam da li se seća toga, jer bio je baš mali, imao je četiri godine. Prišla sam mu i rekla da sam ja njegova mama i dala mu novac. Primetila sam da je bio zbunjen i sve vreme je gledao ka kapiji kuće u kojoj je živeo. Dve godine nakon razvoda otišla sam da radim u Nemačku i redovno sam slala alimentaciju. Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli." - otkrila je Tina.

Kako je pevačica u srećnom braku sa suprugom Zvezdanom, dodala je koliko joj je on pomogao da uspostavi i održi kontakt sa sinom.

"Zvezdan mi je mnogo pomogao. Danima smo razgovarali o tome kako bi mogli da dođemo do Danijela. Preko nekih ljudi uspeo je da nađe njegov broj telefona, pozvao ga je i pitao ga da li želi da se vidi sa mamom. Rekao je da mu je to velika želja. Tada smo bili u Budvi, i Danijel nam se za nekoliko dana pridružio. Ne mogu vam opisati koliko sam bila srećna što posle toliko vremena mogu da zagrlim i poljubim svoje dete i neko vreme provedem sa njim. Od tada je sve kako treba, redovno se viđamo, dolazi kod nas u Beograd. Ponosna sam majka, jer mi je sin dobar i vredan dečko." - iskrena je bila pevačica.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>