Zadruga

Parovi

Milica Dugalić napustila rijaliti Zadruga 3! Isplivale tajne... (VIDEO)

Isplivale tajne iz izolacije... Milica Dugalić je napustila rijaliti program "Zadruga 3", obzirom na to da je imala manji broj SMS glasova od Ermine Pašović. Nakon što se pozdravila, sa sada već bivšim cimerima iz Bele kuće, Milicu je u studiju dočekala ćerka Maša.

Milica Dugalić napustila rijaliti Zadruga 3! Isplivale tajne... (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Majka i ćerka su se srdačno pozdravile, a zatim je Milica Dugalić razgovarala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i komentarisala svoj boravak u luksuznom rijaliti gradu. Milica je istakla da je razgovarala u sobi za izolaciju sa Erminom o Banetu.

"Ja sam sa Erminom razgovarala i ona je sve vreme pričala koliko ona njega voli, da je ona zbog njega u Zadruzi i da je svoj život stavila na tacnu, a da je on taj koji manipuliše. Ja sam rekla da ne verujem, hoću da čujem i drugu stranu. Ermina ima tu dozu histerije u sebi. Ono što je zanimljivo jeste da se Bane muvao oko izolacije, kao mačka oko vrele kaše." - rekla je Milica Dugalić.

Milica je na kraju razgovora napisala i pismo zadrugarima, a šta im je poručila i koga je imenovala za novog vođu, saznaćemo sutra. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>