Ostalo

Sme�no

Mobilni telefon vam je usporio? Postoji jednostavno rešenje!

Mobilni telefon vam je usporio? Dešava se da telefon posle određenog vremena jednostavno uspori rad, dugo čekate da pokrene bilo šta što kliknete, posebno ako je u pitanju internet. Postoji jednostavno rešenje i ono se nalazi u vašem telefonu.

Mobilni telefon vam je usporio? Postoji jednostavno rešenje! Svet PlusVeoma jednostavan trik koji će vam kroz "Developer Options", omogućiti da popravite tri najčešće opcije koje usporavaju brz rad Android telefona. Da bi omogućili brži rad, prvo je potrebno aktivirati "Developers Options", koji će se nalazi u "Settings" meniju. Odite na dno "Settings" liste i potražite meni "About". Zatim pronađite "Build number" informaciju i dodirnite je tačno sedam puta. Ako je sve dobro, nakon sedmog tipka, videćete obaveštenje “You are now a developer!”. "Settings" sad ima "Developers Options" aktivan.

Sledeće je da uđete u "Developer options" meni i tipnete "Off" slajder gore desno, da bi prešao u "On". U menijima “Window animation scale”, “Transition animation scale” i “Animator duration scale” isključite animacije odabirom "Animation Off" ili ih podesite na "0.5X" vrednost. To bi bilo to!

Da li je ovo ubrzalo vaš telefon?

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>