Style

Ljubav & Sex

Vikend horoskop: Lava očekuje susret, Škorpiju uživanje...

Šta vas očekuje u naredna dva dana?! Vikend horoskop! Lava očekuje susret koji će ostaviti snažan utisak, Škorpiju uživanje u ljubavnoj romansi... Pogledajte šta su vama zvezde pripremile.

Vikend horoskop: Lava očekuje susret, Škorpiju uživanje... Svet PlusOVAN

Ako je vaš posao vezan za inostranstvo na bilo koji način, ovog vikenda ćete sklopiti dobar posao i ostvariti svoje planove. Krijete svoja osećanja i pronalazite smisao u tajnoj vezi. Konačno ćete imati priliku da se predstavite u pravom svetlu.

 

BIK

Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja. Za vikend se lako možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba.

 

BLIZANCI

Sve poslove obavljate sa neverovatnom lakoćom. Saradnici se oslanjaju na vas i ukazuju vam veliko poverenje. Mešate ljubav i prijateljstvo i ne možete sasvim da razgraničite te dve stvari. Potrudite se da ne manipulišete tuđim osećanjima.
 

Tajna vitkosti! Izgled vašeg tela zavisi od meseca rođenja! 

RAK

Dugo čekate na neku informaciju i veoma ste uznemireni zbog neizvesnosti. Ovog vikenda će vam se može posrećiti. Ono što trenutno tražite je sloboda, a ne da vam partner nameće svoju volju. Potrebno je da razmislite da li želite da ostanete u vezi.LAV

Situacija na poslu nije najbolja, ali bez obzira na to, potrudite se da budite uporni i istrajni u svom radu. Za vikend vas očekuje susret koji će na vas ostaviti snažan utisak. Vaša očekivanja se ostvaruju.DEVICA

Očekuje vas pomoć starije i uticajne osobe. Uspešan vikend za one koji se bave javnim zanimanjem. Ne razmišljajte o prošlosti, jer to za vas nije dobro. Okrenite se nekome ko bi mogao da ostvari vaša očekivanja.
 

U kom znaku horoskopa je rođena vaša ljubav?


 

VAGA

Bitno da imate dobru taktiku jer samo na taj način možete da dođete do pravog rešenja. Zaljubljeni ste i delujete srećno zbog toga, mada ipak malo više udovoljavate sebi. Provedite vikend sa prijateljima i porodicom, to je ono što vas najviše ispunjava.

 

ŠKORPIJA

Pokušajte da svoje nezadovoljstvo ne pokazujete pred saradnicima, jer bi mogli da iskoriste trenutak i otežaju vam situaciju. Potrudite se da više vremena posvetite voljenoj osobi. Vaša veza bi mogla da zapadne u krizu.


STRELAC

Izuzetno ste opterećeni promenama koje su se desile. Za vikend možete biti prijatno iznenađeni obrtom situacije. Pokušajte da definišete svoje želje i očekivanja. Tako ćete partnera usmeriti kako da se ponaša.

 

JARAC

Dobićete ponudu za još jedan honorarni posao. Prihvatite je, jer možete ostvariti značajne kontakte upravo na taj način. Skloni ste melanholiji i povlačenju u sebe. Situacija na emotivnom planu je monotona, ali dobrim delom ste sami krivi za to.

 

VODOLIJA

Imate mogućnost da prvi put ostvarite važne kontakte sa moćnim ljudima i sebi obezbedite bolji položaj. Veoma emotivno reagujete na partnerove reči i imate utisak da je voljena osoba mnogo dominantnija od vas.

 

RIBE

Situacija na radnom mestu se menja na bolje. Osetićete veliku podršku saradnika, ali i nadređenih. Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Ljubavna adresa

Povezane vesti:


>