Zdravlje

Ljubav & Sex

Jednostavno je! Stavite beli luk ispod jastuka i ne brinite za zdravlje!

Beli luk je dugo smatran čudesnim lekom koji pomaže u borbi protiv mnogih bolesti. Jednostavno je! Stavite beli luk ispod jastuka i ne brinite za zdravlje!

Jednostavno je! Stavite beli luk ispod jastuka i ne brinite za zdravlje! Svet PlusČešnjevi belog luka se rado i često koriste u skoro svim narodnim lekovima. Uz sve to,  zvanična medicina rado koristi beli luk i ne poriče njegova lekovita svojstva.

Domaći beli luk sadrži: kalijum, magnezijum, natrijum i alicin. Ovaj poslednji štiti telo od virusa i sprežava širenje infekcije.

Ukoliko niste ljubitelj belog luka, ne morate da ga jedete, dovoljno je da ga stavite ispod jastuka kada krenete na spavanje. Njegov miris će očistiti sinuse, što će vam pomoći da se rešite prehlade. 

 

Kriza srednjih godina: Usvojite ovih 8 ciljeva i zablistaćete u četrdesetim!

 

Pirevina spada u vrstu korova, a ustvari je biljka koja leči sve!
 

Dve stotine naučnika upozorava! Ne koristite šampon koji sadrži ovo!


Oni koji spavaju sa belim lukom ispod jastuka, nikad ne pate od nesanice i uvek se probude raspoloženi, jer beli luk ima umirujuće dejstvo na nervni sistem, koji brzo oslobađa od umora i napetosti.

Odavno je dokazano da beli luk snižava holesterol u krvi i usporava razvoj karcinoma, sprečavajući mutaciju ćelija. 


Beli luk je nezaobilazno sredstvo za vreme epidemija i gripa i drugih uobičajnih bolesti, pa ako je moguće, stavite sebi i svojoj deci čen belog luka ispod jastuka i zaštitite se na vreme. 

Ostale teme vezane za zdravlje, možete pronaći OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>