Ostalo

Sme�no

Krcko Oraščić će zalediti Sava Centar i ugrejati srca publike!

Ne propustite čaroliju! Krcko Oraščić će zalediti Sava Centar i ugrejati srca publike! Gracioznost klizača, vrhunska kostimografija i scenografija uz vanvremensku muziku Petra Iljiča Čajkovskog, omogućiće publici uživanje u prvoklasnom umetničkom događaju  u dva termina od 18 časova i 20:30 časova. 

Krcko Oraščić će zalediti Sava Centar i ugrejati srca publike! Promo



U subotu, 7. decembra, na scenu Sava centra stiže prava ruska zimska bajka - ansambl Ruskog državnog baleta na ledu iz Sankt Peterburga izvešće jedan od omiljenih svetskih komada, "Krcko Oraščić" Petra Iljiča Čajkovskog. Sa preko 7000 nastupa na najpoznatijim scenama, ova trupa važi za jednu od najvećih senzacija na planeti i niže uspehe zahvaljujući zaista vanserijskom umeću.

Najveća misterija koja intrigira gledaoce uvek je - led. Kako se pravi, kako se održava u uslovima zatvorenih, pozorišnih sala - to je tek posebna vrsta magije koja će ovog vikenda očarati Beograd.  

Gracioznost klizača, vrhunska kostimografija i scenografija uz vanvremensku muziku Petra Iljiča Čajkovskog, omogućiće publici uživanje u prvoklasnom umetničkom događaju  u dva termina od 18 časova i 20:30 časova. 

Za porodični spektakl Krcko Oraščić se uvek tražila ulaznica više. Iste se mogu nabaviti na blagajni Sava Centra, DD Ticketsa i online OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>