Zadruga

Parovi

Dragana Mitar razmišlja o venčanju i detetu sa Tomovićem! (VIDEO)

Zaljubila se! Sinoć je Dragana Mitar pričala sa Lepim Mićom o svom odnosu sa Vladimirom Tomovićem i Edisom Fetićem. Ona čak razmišlja o venčanju i detetu sa Tomovićem! 

Dragana Mitar razmišlja o venčanju i detetu sa Tomovićem! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeMića je tvrdio da je Dragana Mitar zaljubljena u Tomovića, a ona je spomenula udaju i zajedničko dete sa Vladimirom.

- Ti si kriva, sele, što si dozvolila ovu priču. Ti si kao budala odlepila - započeo je Mića.

- Kada bih mogla da obustavim sve... A zamisli dokaže se nešto kontra? Primera radi, odaberem Vladimira, započnemo ovde rijaliti vezu, završimo napolju zajedno, venčamo se, dobijemo dete... Lupam... Neka budemo i pet godina zajedno - govorila je Dragana.

- Ti ne razmišljaš o Torti, ti razmišljaš o Vladimiru. Razmišljaš o venčanju sa čovekom koji ti se sviđa... Zaljubila si se, tražiš opravdanja - pričao je Mića.

- A ti misliš da ja sa Tortom neću imati probleme? Ovaj (Vladimir) je slobodan, imamo neku vezu... A ovde, on (Edo) je dole, troje dece, moje dete, njegovo troje, ja ostanem trudna... Verovatno je Vladimir eksplozija - dodala je Dragana.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>