Region

Svet

Dara Bubamara: Evo me u mercedesu, krenula sam po sina u privatnu školu!

Pevačica Dara Bubamara napravila je haos izjavom da njen sin ide u privatnu, "a ne ove seljačke škole". Sada je objavila fotografiju uz koju je napisala: Evo me u mercedesu, krenula sam po sina u privatnu školu!

Dara Bubamara: Evo me u mercedesu, krenula sam po sina u privatnu školu! Screenshoot/InstagramNakon izjave koja je napravila buru u javnosti, Dara Bubamara je prvo rekla da to nije izjavila, a kada se pojavio snimak na kojem se čuje kako izgovara "seljačke", misleći na državne škole, pevačica je rekla da je bila isprovocirana pa je to rekla. I da je "malo popila".

Sada je "trezna" sela u skupoceni automobil i slikala se, a onda fotku objavila ne društvenoj mreži Instagram, uz poruku koja će, sigurni smo, napraviti novi haos."Evo, popila sam sokić sela u svoj novi mercedes i krenula po sina u privatnu školu. Pozdravljam sve svooje fanove i ljude koji vole moju muziku i mene i osećaju kakav sam čovek, a ovaj status je za zle i ljubomorne bukvaliste koji se hvataju za svaku moju reč. Ja sam entertejner, ne političar i što bih ja rekla - nek smo živi i zdravi!".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Mondo

Povezane vesti:


>