Zadruga

Parovi

Da li je moguće? Španska serija u rijalitiju Zadruga 3?!

Da li je moguće? Španska serija u rijalitiju "Zadruga 3"?! Nakon Dragane Mitar, u "Zadrugu" se uselio i njen bivši ljubavnik Edis Fetić, a kako se sada šuška u rijaliti će ući i njegova supruga, ali i Draganin zakoniti muž Siniša Dragutinović.

Da li je moguće? Španska serija u rijalitiju Zadruga 3?! Screenshoot/InstagramDragana je u "Zadruzi 3" otpočela romansu sa Vladimirom Tomovićem, a u tome je nije sprečio ni ulazak Edisa Fetića, za kog se već mesecima priča da joj je bio ljubavnik.

Kako se sada navodi, u rijaliti će ući i Edisova supruga, ali i Draganin muž Siniša, koji se Dragani sveti za to što ga je izbcila iz stana, piše magazin "Rijaliti".

Sinišin stan u Beogradu je, naime, pre nekoliko meseci dodeljen Dragani Mitar i njihovom zajedničkom sinu Jovanu, ali ih je Siniša izbacio, promenio bravu i izbacio Draganine stvari, a potom uselio bivšu suprugu. Dragana je pravdu potražila na sudu, te je 26. novembra Siniša izbačen iz stana, a Mitrovoj je omogućeno da ponovo u njemu živi sa sinom, što planira i nakon izlaska iz "Zadruge". Dragutinović je, kako se navodi, zbog toga van sebe od besa i planira osvetu u rijalitiju.

- Siniša je poludeo kada je saznao da mora da napusti svoj stan kako bi ga ustupio Dragani da tu živi s Jocom. Kada je policija pokucala na vrata sa nalogom za iseljenje, on je pomahnitao, toliko je vikao da ga je cela zgrada čula. Rekao je: "Zbog k**ve sam ostao bez stana, usr**u joj se u život." Otišao je kod majke dok ne vidi šta će, ali ne namerava da se zaustavi, rešen je da joj kad-tad preotme taj stan - objašnjava izvor pomenutog lista i dodaje:

- Siniša je već nekoliko puta bio na razgovoru na "Pinku" i dogovarao se o uslovima ulaska. Njemu je bilo bitno da uđe nakon Dragane kako bi pripremio materijal da je uništi. Takođe, tražio je pozamašan honorar, tako da su pregovori još u toku, ali njegov ulazak očekuje se u narednih mesec dana.Kako se navodi, za ulazak u rijaliti pregovara i supruga Edisa Fetića, novog učesnika "Zadruge", koji je bivši Draganin ljubavnik.

- Edova supruga takođe pregovara oko ulaska, te će to biti, u najmanju ruku, pravi rusvaj u Beloj kući, pašće krv kada se svi sastanu na jednom mestu. Dragana je Sinišu varala sa Edom, a Edo je ženu varao sa Draganom, tako da je žestok okršaj u najavi. Edova žena je rekla: "Kad se ja pojavim, sve će maske pasti" - završava izvor.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic.rs

Povezane vesti:


>