Svet

Region

Prvi put u Srbiji, Black Metallica tribute band!

Prvi put u Srbiji, Black Metallica tribute band izvodi najveće hitove Metallice sa simfonijskim orkestrom! "Metallica Symphony" koncert počinje u 20 časova, a ulaznice se mogu nabaviti na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Ticket Visiona.

Prvi put u Srbiji, Black Metallica tribute band! Promo



Prvi put u Srbiji, Black Metallica tribute band izvodi najveće hitove Metallice sa simfonijskim orkestrom

Ukoliko volite Metallicu i klasiku, večerašnji spektakl u Kombank dvorani je pravi koncert za vas - momci iz poznatog Black Metallica tribute benda provešće vas kroz fantastičan opus legendarnog ''S & M'' albuma.

''One'', ''Master Of Puppets'', ''Nothing Else Matters'' samo su neke od numera koje će Black izvesti u pratnji četrdesetočlanog simfonijskog orkestra.



Black Metallica tribute bend osnovan je 2016 godine od strane vrhunskih muzičara i velikih fanova grupe Metallica, koji svakim svojim koncertom veličaju opus čuvenog metal benda.

Zbog odlične svirke i neverovatne fizičke sličnosti frontmena Steve Mesaroša sa Jamesom Hetfieldom, Black važe za jednu od najtraženijih Metallica tribute grupa u Evropi, o čemu svedoče brojni koncerti u Austriji, Italiji, Sloveniji, Bugarskoj i Rumuniji.

Metallica Symphony koncert počinje u 20h, a ulaznice se mogu nabaviti na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Ticket Visiona

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>