Lepota

Ljubav & Sex

Kosa: Najtraženije boje/farbe u 2019. godini!

Kosa je ženama jako bitna, oblik, boja, kvalitet... Ako želite da promenite boju kose ali još uvek niste sigurni koju biste isprobali, donosimo vam trendove za ovu sezonu. Najtraženije boje/farbe u 2019. godini!

Kosa: Najtraženije boje/farbe u 2019. godini! Screenshoot/InstagramZa početak tu je Snow Blonde varijacija sive kose, koja je svoj polet doživela na Pinterestu. Tamo je pretraga pojmova poput "icy blonde hair" porasla za 45% u proteklih nekoliko meseci. U stopu je sledi i boja bakra, iako će se u narednim sezonama nositi i sve druge varijacije crvene, poput boje korala takozvane strawberry blond.Ink black je, pak, nijansa savršena za hladne dane, a donosi raskošnu crnu boju s plavim podtonom. Baš kao i prava plava boja, zahteva savršen kvalitet kose.

 

Takozvana negative space tehnika, u kojoj deo površine kose ostaje netaknut, ove godine bi mogla dostignuti svoj vrhunac, baš kao i tinsel tehnika koju je osmislio Kevin Murphy, a koja plavoj boji dodaje kontrast na vrhovima, u vidu ružičaste.
 

Prirodna metoda za podmlađivanje! Jeftina, jednostavna, svima pristupačna! 

Cream soda je tehnika koja donosi zlatne i karamel varijante kakve smo viđali na modelima poput Gigi Hadid i Amber Heard.

 

Dirty blond ide u prilog svima onima koji su malo lenji, budući da podrazumeva vidljiv izrastak.

 

Cool brown je apsolutna kraljica smeđih nijansi godine.

 

Hollywood opal je rezervisan za one najspremnije za eksperimentisanje, baš kao i trend koji nalaže veliki povratak ljubičaste boje za kosu.

 

Oni koji žele igrati na sigurno uvek mogu odabrati Antique Gold, varijaciju plave u kojoj se ispreprliću topli i hladni tonovi, baš kao kod Else Hosk.


 

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Elle, Buro 24/7.hr

Povezane vesti:


>