Region

Svet

Jasmina Ana: Nisam imala seks sa Bakijem

Spisateljica Jasmina Ana, koja je sinoć napustila imanje u Lisoviću, demantuje tvrdnje da postoji neko ko stoji iza nje i ko joj je pomogao u organizovanju glasanja. Ona tvrdi da nije imala seks sa Bakijem na imanju i odbija epitete tračare i alkoholičarke, koje su joj VIP seljaci pripisali.

Jasmina Ana: Nisam imala seks sa Bakijem



"Niti sam tračara, niti alkoholičarka. Sve te priče krenule su od Bokija 13. Normalno je da, ako se posvađate sa nekim, to prepričate svojim prijateljima. Na „Farmi" od 20 ljudi troje ne pije, a meni se broje čašice alkohola. Mnogo je onih koji se ne trezne, sve vreme piju iz čašice, a ja otvoreno sipam u čašu. Nikada nisam pila svaki dan, već na zabavi popijem po dve-tri čaše. Na imanju su postojali protivnički tabori i oni su me zlonamerno tako okarakterisali."

Kompozitor Milutin Popović Zahar, sa kojim ste tri godine bili u vezi, izjavio je da ne zna ko ste vi.

"Da me ne poznaje?! Odlično! Baš lepo od njega, gospodski. Dopada mi se to što je rekao. Evo, ni ja se ničega ne sećam. Imam dobro odnegovanu amneziju." Na "Farmi" se pričalo da je Baki imao seks sa vama? "Zapanjena sam i zgranuta! Evo, prekrstiću se kao odgovor. To je grozno i ne mogu da verujem da tako daleko pojedinci mogu da idu. Pitajte Bakija kada izađe. Nas dvoje čak jedno vreme nismo ni razgovarala zbog svađa." Povezivali su vas i sa Paroškim i Pejom? "To je smešno, ja sam se na „Farmi" osećala kao bespolno biće. Niko mi tamo nije bio dobar frajer. Paroški je gospodin čovek koji je obrazovan i prijalo mi je da budem u njegovom društvu. Sa Pejom se nisam organski podnosila." 

Boki 13 vas baš nije voleo? Bacao vam je šminku, polivao vas vodom... "Mislim da on nije loš momak, ali je po prirodi pakostan. Bezveze je da meni priča onakve stvari kada sam duplo starija od njega. Poludeo je jer sam ja rekla da farbanjem Ekrema od njega pravi homoseksualca. Tada mi je postao neprijatelj."

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>