Region

Svet

Region

Serija Grupa osma epizoda: Stanislav se vraća kući! (VIDEO)

Stanislav se vraća kući! Serija "Grupa" osma epizoda biće emitovana na prvom programu RTS-a 1. decembra u 20.05. časova! "Grupa'' je strastvena dramska serija o tri sveta koji iako deluje da žive svako za sebe, zapravo kooegzistiraju zajedno, jer su povezani zločinom. Kriminal, policija, tinejdžeri!

Serija Grupa osma epizoda: Stanislav se vraća kući! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
U predhodnoj epizodi:

Policija dolazi kod Petre u stan da je ispita. Petrina tetka je nagovara da ispriča policiji sve o pištolju koji joj je dao Stanislav na čuvanje. Inspektor Gaga dolazi kod Vanjine majke, Milene, koja ga moli da učini sve što je u njenoj moći ne bi li joj pomogao da zaštiti njenog sina. Policija pretresa Stanislavljev stan s namerom da pronađe pištolj. Kada u njegovom stanu pronađu pištolj i nekoliko paketića sa marihuanom privedu Stanislava u policijsku stanicu.
 

Serija Dug moru deveta epizoda: Na distanci! (VIDEO)

Osma epizoda:

Posle tri meseca boravka u popravnom domu Stanislav se vratio kući. Petra kaže Stanislavu da nema više volje da nastavi emotivnu vezu sa njim. On ravnodušno prihvata njihov raskid. Petri je sada puno bliži Vanja. Vanja, koji je ušao u biznis sa kriptovalutama, nikako ne može da se pomiri sa tim da je njegov brat Luka mrtav. Vlasnik hotela, kontroverzni biznismen, Strahinja, vratio se u Beograd. Policija je saznala za to i postavila prislušne uređaje u njegov apartman. 

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE    

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>