Region

Svet

Region

Serija Dug moru deveta epizoda: Na distanci! (VIDEO)

Serija "Dug moru" deveta epizoda, "Na distanci" biće emitovana u nedelju 1. decembra na Super Star kanalu u 21 čas i na RTS-u u ponedeljak 2. decembra sa početkom u 20 časova. Periša, nesposoban da ćerki kaže potpunu istinu, gubi njeno poverenje. 

Serija Dug moru deveta epizoda: Na distanci! (VIDEO) PromoU predhodnoje epizodi:

Olga se budi u Milutinovom apartmanu. Postiđena je svojim pijanstvom od prethodne večeri i zbunjena što se Milutin prema njoj ponaša lepo i nežno. Olgu dodatno uznemirava saznanje da je jednom pomogao njenoj majci Svetlani i opaska da nedovoljno razgovara sa ocem. Olga je već prepuna pitanja o sudbini njene majke i razlozima za njen nestanak.

Periša nije uspeo u Tivtu da reši problem svog duga prema Milutinu. U potrazi za rešenjem i starim prijateljima dolazi u Beograd. Ispred zgrade zatiče neprijatno iznenađenje: Milutin dovozi Olgu.Deveta epioda serije "Dug moru":

Renko i Julija useljavaju se u novi stan u kojem će se roditi beba. Rnjo shvata da ne može da živi u stanu koji su mu dali Sikima i Ćunto i napušta ga. Olga dalje traga za istinom o majci. 

Dok se Periša sprema da ode na rođendan kod Gorana, Olga pronalazi u njegovom telefonu brojne Svetlanine poruke. Periša se sreće sa starim prijateljima, ali biva iznenađen kad dođe i Ćale. U nadi da će rešiti problem, prihvata Ćaletov poziv da se priključi nekom poslu. 

Pijan i radostan što se konačno otvorila neka mogućnost da reši problem duga, sluša muziku i peva. U takvom raspoloženju zatiče ga Olga, koja ga napušta. Kaže da odlazi negde gde je ljudi ne lažu. Periša, nesposoban da ćerki kaže potpunu istinu, gubi njeno poverenje. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>