Region

Svet

Sramoto za muški rod! Rialda Karahasanović žestoko isprozivala Slobu Radanovića!

Rialda Karahasanović žestoko isprozivala Slobu Radanovića! Odnos između pevačice Rialde Karahasanović i njenog kolege Slobodana Radanovića pokvario se onoga trenutka kada se u njihovo prijateljstvo umešala Kristina Kockar, Slobina bivša žena, kojoj nije prijala njihova bliskost. Sramoto za muški rod!

Sramoto za muški rod! Rialda Karahasanović žestoko isprozivala Slobu Radanovića! Screenshoot/Instagram



Iako se dugo spekulisalo da su Rialda i Slobodan u vezi, njih dvoje su to nekoliko puta oštro demantovali. No, kada je bosanska pevačica čula da je kolega ogovara iza leđa, odlučila je da mu javno uzvrati i isproziva ga na svom Instagram nalogu.

- Ne volim kada moram da se bavim seoskim temama, ali malopre sam čula kako me je Slobdan Radanović, inače jedinica za foliranta, nazvao istim. S obzirom na to da me veoma boli glava, neću na društvenim mrežama razvijati demagogiju, ali, Slobice, bolje ti je da ćutiš i da me ne vučeš za jezik. Sramoto za muški rod - napisala je Rialda, a potom se otkrila da je sukob između njih nastao zbog Radanovićeve bivše supruge, Kristine Kije Kockar.

"To što je tebe tvoja bivša i sadašnja žena (kako god) naduvala da ne smeš da se fotografišeš sa mnom, mene nikako ne čini folirantom. A šta bih sve mogla da kažem... Nađi ti sebi lepo nekoga svog kalibra, pa se s njim igraj igrica jer je moj nivo inteligencije odavno prevazišao sobnu temperaturu." - navela je ona i objasnila kako je došlo do poznanstva. 

- Toliko me mrzi sve da crtam, ali da se razumemo, ovo nije hejt ni prema Kiji ni prema Slobi. Jednostavno, nije lepo lagati. Sloba je inicijator našeg poznanstva. Ništa osim prijateljstva tu nije ni bilo niti može biti. Kraj - zaključila je pevačica. 


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>