Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 28. novembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 28. novembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 28. novembar 2019. godine! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Potrudite se da se danas ne opterećujete stvarima na koje ne možete da utičete. Opustite se i uživajte. Manje se fokusirajte na tuđe mišljenje.

LJUBAV
Zauzeti će biti skloni nesigurnosti kada je budućnost njihove veze u pitanju i to bez jakog razloga.

POSAO
Na neki način ćete osigurati svoju poziciji na trenutnom radnom mestu. Možete se nadati pristizanju nagrada i priznanja koja će stabilizovati vaše finansije na duži period.

ZDRAVLJE
Solidnog ste zdravlja.


Bik 21.4.-21.5.

Vodićete brigu o ljudima u svom okruženju. Bićete pažljivi i saosećajni, a pritom ćete oko sebe širiti pozitivnu energiju, pa će mnogi hteti da budu u vašem društvu.

LJUBAV
Ako ste slobodni, za vas će se interesovati osoba koja je emotivno vrlo zrela i koja pridaje puno značaja ljubavi. Zauzetima predstoji puno sreće na emotivnom planu.

POSAO
Može se desiti da svesno zanemarite određeni segment posla na kojem trenutno radite, a koji će se kasnije pokazati značajnijim nego što vam se sada čini.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Spolja će delovati kao da se dosađujete, a u stvari ćete biti okupirani nekim kompleksnim pitanjima. Potražićete i tuđe mišljenje, ali ćete na kraju ipak ostati pri svom.

LJUBAV
Slobodni će želeti da se osećaju emotivno ispunjeno, ali istovremeno neće hteti da promene svoj ljubavni status. Zauzeti će imati odličnu komunikaciju sa partnerom.

POSAO
Najviše uspeha na poslovnom planu imaće oni koji koji rade u oblasti medija, komunikacije i saobraćaja. Ostali će biti brzopleti zbog čega će praviti česte greške u radu.

ZDRAVLJE
Nećete imati većih zdravstvenih problema.


Rak 22.6. - 22.7.

Ostaćete željni mira i tišine. Imaćete utisak da ste konstantno okruženi ljudima, a od te gužve nećete imati kad da se usredsredite na sopstvene misli.

LJUBAV
Ako ste u vezi, današnji dan će vam obezbediti puno lepih trenutaka sa voljenom osobom. Slobodni će biti veoma privlačni svojoj okolini, ali neće ih biti lako zavesti.

POSAO
Kada su finansije u pitanju, bićete vrlo zadovoljni. Sa druge strane, iako vas na poslu ne očekuju nikakve neprijatnosti, teško će vam pasti što danas uopšte morate da radite.

ZDRAVLJE
Ne preterujte sa slatkišima.
 

Smešni horoskop: Ko je svađalica, a ko uspavan i dosadan...

2020. će biti godina velikih promena: Evo šta sve možete da očekujete!




Lav 23.7.- 22.8.

Dobro raspoloženje i pojačan optimizam pomoći će vam da se uspešno izborite sa velikim poslovnim izazovima, a neki od vas stići će i da uživaju u ljubavi.

LJUBAV
Ukoliko ste skoro ušli u vezu, ili postoji neko vam se dopada, danas će se vaša osećanja prema toj osobi produbiti. Zauzeti će imati harmoničan odnos sa partnerom.

POSAO
Nešto što vam je u prethodnom periodu zadavalo probleme sada može biti lako prevaziđeno. Biće vam jasno šta treba da činite kako biste ostvarili svoje poslovne zamisli.

ZDRAVLJE
Zdravstveno stanje će vam biti stabilno.


Devica 23.8. - 22.9.

Čitav dan ćete biti zamišljeni, međutim, vaše misli neće biti teške prirode, naprotiv. Vaš aktivan um imaće okrepljujuću ulogu i učiniti vas smirenim.

LJUBAV
Oni koji su u vezi, ili braku odlično će se sporazumevati sa partnerom. Slobodni će biti dosta zatvoreni što im neće pomoći da pronađu svoju srodnu dušu.

POSAO
Svojim saradnicima ćete ukazati na neke alternativne poslovne mogućnosti o kojima oni nisu ni razmišljali. Vaše ideje i predlozi biće vrlo dobro prihvaćeni.

ZDRAVLJE
Postavite sebi granicu kada su loše navike u pitanju.

Vaga 23.9. - 22.10.

Zasitićete se lenčarenja vrlo brzo, pa ćete rešiti da se malo aktivirate, naročito u fizičkom smislu. Pored toga, uživaćete u konstruktivnim razgovorima sa svojim ukućanima.

LJUBAV
Ako ste u vezi, sa partnerom ćete praviti planove za odmor, ili zajedničko putovanje. Slobodni će biti raspoloženi za nova poznanstva. Moguć je interesantan susret.

POSAO
Bićete prilično zadovoljni postignutim u prethodnom periodu, ali nećete želeti da se tu zaustavite. Imaćete brojne ideje kako da ostvarite još veći napredak na poslovnom planu.

ZDRAVLJE
Dobro ćete se osećati.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Neće vam biti teško da se nađete na usluzi bilo kome ko vam se obrati za pomoć, međutim, zauzvrat ćete očekivati jednak tretman i to ćete otvoreno pokazati.

LJUBAV
Ako ste slobodni, smišljaćete taktiku kojom biste mogli da svojoj simpatiji skrenete pažnju na sebe. Zauzeti će biti usmereni na partnera i njegove potrebe.

POSAO
Danas se nećete toliko baviti poslovnim pitanjima, koliko finansijama. Želećete da svoj rad bolje naplatite, ali ne tako što biste se dodatno angažovali.

ZDRAVLJE
Nećete imati nikakvih zdravstvenih problema.
 
 
 


Strelac 21.11.- 21.12.

Iako ćete u prvom delu dana biti povučeni, smatrajući da bi vam bilo kakva gužva poremetila unutrašnji balans, u večernjim satima će vam ipak prijati veće društvo.

LJUBAV
Slobodni će maštati o nekoj osobi o kojoj ne znaju mnogo, ali koja ih sve više intrigira. Zauzeti će prepustiti inicijativu svom partneru koji će ih danas obasipati pažnjom.

POSAO
Neka poslovna pitanja koja su vas u prethodnim danima činila nesigurnim, sada će početi da vam deluju sve lakše rešiva, što će se pozitivno odraziti na vaše samopouzdanje.

ZDRAVLJE
Zdravlje će vas dobro služiti.


Jarac 22.12.- 19.1.

Okolini ćete delovati veoma pristupačno i druželjubivo, međutim, to će samo delimično biti tačno. Iako to niko neće primetiti, po mnogim pitanjima ostajaćete nedorečeni.

LJUBAV
Ako ste u vezi, prijaće vam vreme koje ćete sa partnerom provesti nasamo. Uživaćete u nežnosti i intimi. Slobodni će imati više simpatija, ali i udvarača.

POSAO
Prijaće vam odmor i rasterećenost od poslovnih obaveza. Ipak, to ne znači da nećete ni malo razmišljati o brojnim informacijama koje ste prikupili u prethodnoj nedelji.

ZDRAVLJE
Naspavajte se.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Bićete puni elana i pozitivne energije. Neće postojati ništa što će za vas biti isuviše teško, ili nedostižno. Sa optimizmom ćete prilaziti svakom izazovu.

LJUBAV
Slobodni će danas prednost dati prijateljima i, uopšte, svom društvenom životu. Zauzeti će partneru predložiti zajednički izlazak u grad, ili će sa njim otići kod nekog u goste.

POSAO
Nećete se previše obazirati na trenutna dešavanja na radnom mestu. Više će vas zanimati budućnost vaše karijere, kao i načini na koje biste mogli da ostvarite napredak na tom planu.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete se baviti raznim značajnim temama koje su, uglavnom, u vezi sa vašom budućnošću, a koje se tiču kako duhovne, tako i praktične sfere vašeg života.

LJUBAV
Ako ste slobodni, nimalo vam neće smetati što ste sami. Uživaćete u trenutnom emotivnom statusu. Zauzeti će biti dominantniji od svog partnera, u svakom smislu.

POSAO
Maštaćete o velikim poslovnim uspesima, ali nećete biti nerealni. Biće vam jasno da je potrebno samo malo više istrajnosti i upornosti kako biste ostvarili željena dostignuća.

ZDRAVLJE
Nećete imati nikakve zdravstvene tegobe.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>