Zdravlje

Ljubav

Pijte čistu i zdravu vodu! Kako? (VIDEO)

Cevi u gradskom sistemu vodosnabdevanja su jako stare, pre 20 godina njihov kvalitet je sigurno bio bolji, kao i kvalitet vode u Savi, koja je bila mnogo manje zagađena nego danas. Samim tim i kvalitet vode sa česme je bio mnogo viši, pa je njeno konzumiranje bilo daleko bezbednije. Pijte čistu i zdravu vodu! Kako?

Pijte čistu i zdravu vodu! Kako? (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Kamenac u organizmu može da se kombinuje sa određenim masnoćama i da se hvata po zidovima krvnih sudova koji u tom slučaju postaju kruti, smanjuje se protok krvi, dolazi do teških poremećaja u distribuciji kiseonika kroz ćelije, može doći do pucanja krvnih sudova, hipertenzije i sl.

Odrasloj osobi dnevno treba 2-3 litra vode dnevno. Koliko vode kupujete, da li je samo pijete, ili sa njom i kuvate kafu i hranu? Koju vodu kupujete i zašto? Ko je nosi kući iz prodavnice? Koliko to košta?

Jedina prednost flaširane vode u odnosu na česmovaču je to što nije hlorisana, mada se u njoj mogu iz tog razloga razviti aerobne bakterije. Osim toga, joda (na primer) ima u kuhinjskoj soli više nego u cisterni vode, kalcijuma u malo mleka, i sl.. Flaširana voda je biznis, ništa drugo.
 

Čaša crnog vina ima isti efekat kao 1 sat vežbanja u teretani!

Simptomi na koži otkrivaju preosetljivost na gluten!




Evo jednog edukativnog videa u kojem je objašnjeno kako jeftino filtrirati vodu za piće:


Ostale teme vezane za zdravlje, možete pronaći OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>