Zadruga

Parovi

Miljana Kulić napravila scenu kod stomatologa! Vikala je: Umreću!

Vikala je: Umreću od te igle! Miljana Kulić je pre nekoliko dana na kratko napustila "Zadrugu" kako bi otišla kod zubara i popravila kvar koji joj je stvarao bolove. Ona je navodno u stomatološkoj ordinaciji u Beogradu napravila pravi scenu, jer nije želela da dozvoli zubaru da joj da anesteziju. 

Miljana Kulić napravila scenu kod stomatologa! Vikala je: Umreću! Screenshoot/Instagram Kvar je bio veliki i morali su da joj daju anesteziju kako bi mogla da izdrži bol. Međutim, kada je videla injekciju, uznemirila se pa je počela da plače i da urla: "Umreću od te igle" - tvrdi izvor koji se navodno našao na licu mesta. Zubar je potom pokušao da joj objasni da je to standardna rutina, kao i da neće osetiti bol ukoliko dobije anesteziju.

Ubeđivali su je više od pola sata i objašnjavali da je to obična anestezija od koje će joj utrnuti živac i nataj način će lako podneti popravku zuba. Nije htela ni da čuje, već je sve vreme plačući govorila da to neće da uradi - nastavio je izvor za pomenuti medij i dodao:

- Na kraju je ipak poslušala zubare i popravka je prošla u najboljem redu. Ostala je još malo u ordinaciji dok anestezija nije prošla pa su je vratili u rijaliti.

Kako prenosi isti izvor, Miljana Kulić je nekoliko puta tokom učešća u rijalitiju spomenula da je, kako je sama rekla, pravi hipohondar.

- Ranije nisam bila psihički dobro i stalno sam mislila da će nešto da mi se desi. Bila sam pravi hipohondar. Uvek sam tripovala da mi se nešto dešava, a nije bilo ništa - priznala je ona.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer


>