Region

Svet

Goca Božinovska o ubistvu Šijana: Plačem kad me ne gledaju!

U braku su bili devet godina! Goca Božinovska o ubistvu Šijana! Svaki dan mi Zoran prođe kroz glavu. Kada nešto ne mogu da uradim, pomislim da bi sve bilo drugačije da je on tu. Nedestaje deci, plačem kad me ne gledaju!

Goca Božinovska o ubistvu Šijana: Plačem kad me ne gledaju! Screenshoot/Instagram



Pre 20 godina u samom centru Beograda ubijen je kik-bokser Zoran Šijan (35) iz Surčina, a do danas nije razjašnjeno njegovo ubistvo. Pevačica Goca Božinovska (54), Šijanova udovica, nada se da će kad-tad biti pronađene ubice njenog muža.

Šijan je ubijen 27. novembra 1999. oko 1.30 ujutru na uglu Nemanjine i Svetozara Markovića, u centru Beograda, dok je sedeo za upravljačem svog "mercedesa 600" i čekao zeleno svetlo na semaforu. U policiji i tužilaštvu i dan-danas ne znaju ko je nedaleko od kluba "Stupica" ubio tada najpoznatijeg Surčinca i bivšeg šampiona Evrope u kik-boksu.

"Nadam se da će se jednom pronaći ubice i da će istina izaći na videlo. Mnogo godina je prošlo, ali niko nas ne obaveštava o tome da li ima napretka u istrazi. Svaki dan mi Zoran prođe kroz glavu. Kada nešto ne mogu da uradim, pomislim da bi sve bilo drugačije da je on tu. Plačem kada me deca ne vide," kaže za "Alo!" Božinovska, koja je u braku sa Šijanom bila devet godina.

Goca otkriva da sin Mirko (26) i ćerka Zorana (28) mnogo pate za ocem.

"Ne postoji dan da ga Mirko i Zorana ne pomenu. Mirko je bio razmažen dok je bio manji, Zoran mu je sve uzimao. Pogotovo su patili kada su bili manji. Mirko bi uvek tužno gledao kada bi drugi očevi vozili sinove na motoru, a on bi govorio, sad da je meni moj tata živ, on bi mene isto vozio. Duša me zaboli," iskrena je Goca.

Poznata pevačica navodi da se mnogo u životu namučila da sama izvede decu na pravi put.

"Ostala sam sama sa decom, borila se da ih izvedem na pravi put. Naradila sam se da ih vaspitam, nastojala da ne zapostavim karijeru, potrošila sebe... Ponekad Mirko napravi neki nestašluk, ali mlad je. Autoritet sam za njega, sluša me," ističe ona.

Sa Jelenom Vučković, ćerkom iz njenog prvog braka sa kompozitorom Radetom Vučkovićem, Zorana i Mirko se lepo slažu.

"Sa Jelenom, mojom ćerkom iz prvog braka, oni su nerazdvojni. Ona ima svog tatu, kojeg Zorana i Mirko jako poštuju i vole," kaže Šijanova udovica.

Istinu o smrti svog sina nisu uspeli da dočekaju Šijanov otac Miroslav Mirko Šijan, koji je umro pre nekoliko godina, a majka Milica je umrla pre dve godine od zloćudne bolesti.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Mondo

Povezane vesti:


>