Region

Svet

Zdravko Čolić pet puta pred beogradskom publikom u Štark areni!

Zdravko Čolić pet puta pred beogradskom publikom u Štark areni! Pošto je veoma brzo rasprodao 29. i 30. novembar, kao i 13. decembar, Čola je najavio da će pevati Beogradu i 14. decembra! I taj koncert je rasprodat, pa je novi, peti datum 27. decembar!

Zdravko Čolić pet puta pred beogradskom publikom u Štark areni! Screenshoot/InstagramLegenda pop muzike i najveća zvezda Balkana Zdravko Čolić najavljuje spektakularne koncerte u beogradskoj Štark areni. Jednu od najvećih koncertnih sala upravo je 2005. otvorio miljenik publike od Vardara pa do Triglava ali i fanova širom Evrope i sveta i to sa dva rasprodata koncerta.

Ove godine, održaće pet! Pošto je veoma brzo rasprodao 29. i 30. novembar, kao i 13. decembar, Čola je najavoi da će pevati Beogradu i 14. decembra! I taj koncert je rasprodat, pa je novi, peti datum 27. decembar!

Popularni Čola vraća se peti put na isto mesto da sa jednakim žarom osvoji srca beogradske publike. On će u Areni nastaviti uspešnu turneju "Ono malo sreće", nazvanu po svom istoimenom 15. studijskom albumu. Zvezda pop scene prirediće kao i uvek do sada veličanstveno veče za pamćenje. Sa ogromnom energijom koja ga pokreće decenijama unazad izaći će pred svoju publiku i otpevati najveće hitove iz svoje bogate karijere uz koje su odrastale generacije unazad. Još jednom će pokazati zašto je miljenik publike već više od 50 godina.Pevač koji je žario i palio jugoslovenskom scenom održao je koncerte na svim najvećim koncertnim mestima. Samo u poslednje dve decenije napravio je niz koncerata u Beogradu o kojima se i dan- danas priča. Posle dva nezaboravna spektakla na Marakani (2001. i 2007), fenomenalnog koncerta na Ušću (2011), i četiri rasprodate Arene (2005. i 2014) ponovo nastupa u najvećoj beogradskoj hali.

Nakon pet godina nestrpljivog iščekivanja Čola je ponovo u Areni gde će otpevati svoje najveće hitove od prvog "Sinoć nisi bila tu", snimljenog davne 1972. godine, preko "Ti si mi u krvi", "Produži dalje", "Ružice moja Ruška", "Ti živiš u Oblacima mala"... do hitova "Tebe čuvam za kraj" i "Ničeg nije bilo između nas" sa aktuelnog albuma "Ono malo sreće".

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Mondo


>