Style

Ljubav & Sex

Nedeljni horoskop: Jarac zadovoljan, Bik poboljšanje, Rak pozitivna dešavanja...

Nedeljni horoskop za period os 25. novembra do 1. decembra. Pogledajte šta vam zvezde poručuju! Jarac zadovoljan, Bik poboljšanje, Rak pozitivna dešavanja, Vaga lepa komunikacija sa voljenom osobom...

Nedeljni horoskop: Jarac zadovoljan, Bik poboljšanje, Rak pozitivna dešavanja... Svet PlusOvan

Očekuje vas period u kojem ćete imati pozitivne promene na poslu, sreća će biti na vašoj strani. Kada je u pitanju polje ljubavi očekuje vas nova veza sa osobom koja je povezana sa inostranstvom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem biste mogli da imate solidno stanje. Dobro se osećate i imaćete mnogo energije.

Bik

Očekuje vas poboljšanje finansija i generalno faktor sreće na polju posla. Možete da se nadate novim lepim dešavanjima sa voljenom osobom, a moguće je i planiranje porodice. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj bi trebalo više računa da povedete o zdravlju urogenitalnog trakta i bešike.

Blizanci

Pred vama je povoljan period da otvoreno izrazite svoje stavove i ambicije na polju posla. Kada je u pitanju polje ljubavi, partner bi mogao da napravi važan korak ka vama. Na polju zdravlja ćete biti skloni alergijama, iritacijama na koži i problemima sa kožnim bolestima pa povedite računa o tome.Rak

Možete da očekujete da ćete tokom ovog perioda imati pozitivna dešavanja na poslu. Na polju ljubavi vas očekuje nov susret sa osobom koja će želeti vezu. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj možete da budete skloni tegobama vezanim za holesterol, šećer kao i problemima zbog mogućeg viška kilograma.

Lav

Možete da očekujete veoma povoljan period za sprovođenje poslovnih odluka. Na polju ljubavi vas očekuje prilika za novu vezu koja će biti značajna za vas. Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa o mogućim problemima sa očima koje su vam osetljive. Proverite svoju dioptriju na vreme.

Devica

Možete da očekujete da ćete po pitanju privatnog posla imati dobre vesti kojima ćete biti zadovoljni. Na polju ljubavi vas očekuje sigurnost pored voljene osobe. Kada je u pitanju zdravlje, moguće su nesanice, problemi sa nervozom ali i povremene poteškoće vezane za organe za varenje.
 

Astrologija otkriva najvažnije osobine žena za svaki znak horoskopa!
Vaga

Ukoliko planirate bilo kakvo putovanje, možete da očekujete da ćete biti zadovoljni. Na polju ljubavi vas očekuje lepa komunikacija sa osobom do koje vam je stalo. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem biste mogli da imate probleme sa plućima i disajnim putevima pa povedite računa o tome.

Škorpija

Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate veoma značajne promene na polju zarade. Kada je u pitanju ljubav, sigurni ste u svoja osećanja prema voljenoj osobi. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni hormonalnim problemima, nestabilnostima i tegobama sa štitnom žlezdom.

Strelac

Kada je u pitanju posao, neke teške odluke mogu da budu pred vama u narednom periodu. Na polju ljubavi ćete biti opčinjeni voljenom osobom na neki način. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas problemi sa čestim glavoboljama, migrenama, nervozom kao i problemi vezani za vid i predeo očiju.
 

2020. će biti godina velikih promena: Evo šta sve možete da očekujete!

Jarac

Očekuje vas faza u kojoj ćete biti zadovoljni poslovnim dešavanjima. Na polju ljubavi mogu da vladaju neke sumnje u vašem odnosu sa voljenom osobom. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuje vas period u kojem ćete imati tegobe sa proširenim venama i probleme sa cirkulacijom, nogama.

Vodolija

Očekuje vas dobar period za to da sa svojim kolegama i saradnicima razvijete dobre odnose. Možete da očekujete da ćete na polju ljubavi imati neko novo poznanstvo. Što se zdravlja tiče, povedite računa o vašim hroničnim problemima koji mogu da budu vezani za vaš nervni sistem u većoj meri.

Ribe

Moguće je da ćete na polju posla imati dobre promene, napredovanje i pozitivne okolnosti. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas faza u kojoj ćete u većoj meri biti posvećeni partneru. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati  probleme sa leđima i kičmom pa o tome povedite računa.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Krstarica

Povezane vesti:


>