Region

Svet

Veljko i Bogdana će danas izgovoriti sudbonosno DA, a malo ko zna kako su se upoznali!

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić izgovoriće danas sudbonosno "da", a svadba decenije, kako je mnogi nazivaju, organizovana je do najsitnijeg detalja. Mladenci ne skrivaju sreću, a malo ko zna kako su se upoznali!

Veljko i Bogdana će danas izgovoriti sudbonosno DA, a malo ko zna kako su se upoznali! Screenshoot/InstagramVeljkova i Bogdanina ljubavna priča počela je zahvaljujući Anastasiji koja je bila provodadžija. Cecina naslednica se druži sa Bogdaninom najstarijom sestrom Natašom i čim je upoznala Veljkovu sadašnju verenicu shvatila je da bi njen brat i ona bili idealan par. Upoznala ih je, a kako se kasnije ispostavilo, njena procena je bila pun pogodak, te će Veljko i Bogdana danas svoju ljubav krunisati brakom.

Veljko je u više navrata istakao da je siguran da je Bogdana prava devojka za njega, a malo ko zna da je ova lepa trudnica imala uspešnu košarkašku karijeru. Nakon toga, 2015. godine sa ekipom Radivoje Korać osvojila je titulu prvaka Srbije u košarci. Iste godine Bogdana je sa Koraćem bila viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Tokom karijere imala je dve teške povrede kolena, ali to je nije sprečilo da se vrati kao pobednik, prenosi Kurir. Nosila je dres sa brojem 17.

 

Ipak, i pored svih osvojenih titula i dobre perspektive u košarci, Bogdana je 2015. godine donela odluku da ne želi više da se bavi sportom. Veljkova verenica zaposlena je i prijavljena u firmi svojih roditelja DB "Rodić" u Titelu. Bogdana je zaposlena u svojoj struci i zadužena je za finansije.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>